U bent hier

Verfraaien doortocht Oostduinkerke-Bad

Nieuwsbrief 23 augustus 2023

Nieuwsbrief 21 maart 2023

Nieuwsbrief 19 januari 2023

Gemeente Koksijde zal in samenwerking met de Vlaamse Overheid (AWV) de doortocht van Oostduinkerke-Bad verder verfraaien door het aanleggen van nieuwe voetpaden, openbaar groen en straatmeubilair en waar mogelijk het beveiligen met afzonderlijke fietspaden.

Fase zuid is gestart op maandag 18 september met de opbraakwerken waarop dan de werken van de nutsmaatschappijen volgen.

Onder voorbehoud van voldoende goed weer, zijn de funderingen tegen het kerstverlof geplaatst, waardoor de handelszaken gemakkelijker bereikbaar zijn. De uitvoering van de bestrating fase zuid staat na het kerstverlof ingepland. Doorgaand verkeer zal tijdens deze werken steeds mogelijk zijn.

In het voorjaar van 2024 zal ook alle asfalt in de ganse doortocht vernieuwd worden. Hierdoor zal er tijdelijk, gedurende een korte periode (enkele dagen) geen doorgaand verkeer mogelijk zijn. Hierover wordt nog apart gecommuniceerd.

Huisvuilophaling

Aangezien wegenwerken steeds hinder met zich meebrengen, verzoeken wij de bewoners vriendelijk om huisvuilzakken zoveel als mogelijk te verzamelen op de hoeken van de straat die goed bereikbaar zijn voor de ophaaldiensten.

Bewonersbrief:

Nieuwsbrieven:

Nieuwsbrief N°1
Nieuwsbrief N°2
Nieuwsbrief N°3
Nieuwsbrief N°4

Powerpoint presentatie infoavond 28 oktober 2021

 

Informatie over hinder- en sluitingspremie

Wat is de hinderpremie?