U bent hier

Vacatures bij de gemeente

De gemeente Koksijde heeft op dit ogenblik volgende openstaande vacatures: 

 

polyvalent medewerker (Abdijmuseum Ten Duinen) 

Profiel 

De polyvalente medewerker Abdijmuseum Ten Duinen ondersteunt de directeur van het Abdijmuseum bij de uitvoering van de museale kerntaken, m.n. verzamelen, behoud en beheer, onderzoek en publiekswerking. Hij/zij staat in voor de opvolging van de infrastructurele onderhoudswerken en de museale presentatietechnieken. Hij/Zij ondersteunt de collectiebeheerder/-registrator bij de registratie en het behoud en beheer van de collectie in de verschillende depots. Hij/zij staat op drukke momenten mee in voor het intern onthaal van de bezoekers binnen de museale ruimtes en op de site.

Voorwaarden 

Je bent in het bezit van een diploma secundair onderwijs of gelijkwaardig ● je bent houder van een rijbewijs B. 

Aanbod 

Voltijds contractuele tewerkstelling met contract voor onbepaalde duur salarisschaal C1-C3 (min. bruto beginwedde: € 1.939,75 per maand) extralegale voordelen ● beroepservaring kan in aanmerking genomen worden voor toekenning van anciënniteit ● wervingsreserve voor 1 jaar 

Meer info in de infobrochure en functiebeschrijving of via sollicitaties [at] koksijde.be, op 058/53 34 41.

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Stuur je sollicitatiebrief, gericht aan het college van burgemeester en schepenen, je CV en een kopie van jouw diploma en rijbewijs B tot en met maandag 23 oktober 2017 naar gemeentebestuur Koksijde – dienst Personeel & HR – Zeelaan 303, 8670 Koksijde of via e-mail aan sollicitaties [at] koksijde.be. Vermeld duidelijk voor welke functie je solliciteert.