U bent hier

UiT met je klas in Koksijde

Ga op avontuur met je klas!

Gemeente Koksijde heeft een hele waaier aan activiteiten voor een perfect uitje met de school. Ben je leerkracht en zoek je nog een fijne activiteit om te beleven met je klas in Koksijde? Of je nu binnenkort een zeeklassenweek beleeft aan de kust of bent een leerkracht van een school uit de buurt… hier ben je op de juiste plek!

Ontdek al het moois dat Koksijde te bieden heeft voor scholen: van natuur tot cultuur en sport. Via educatie op school kan elk kind immers hiervan proeven, ook diegenen die daar van thuis uit niet vaak mee in aanraking komen.

Welkom!

UiT-leerkracht

Koksijde startte het project uit-juf/uit-meester in 2018. Elke school in Koksijde heeft sindsdien een leerkracht in huis die enerzijds de collega’s warm maakt om dichtbij leuke en leerrijke activiteiten te beleven met de klasgroep, en anderzijds ook suggesties doet om het activiteitenaanbod nog beter te maken. Scholen uit Koksijde genieten vaak van extra voordelen. Ontdek ze in de brochure.

Nieuwsbrief

Wil jij als leerkracht op de hoogte blijven over ons activiteitenaanbod voor scholen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

 

 

Inspiratie voor zeeklassen: Explozee.be

‌