U bent hier

Toegankelijke mobiliteit en bereikbaarheid

Ticket naar de zee

Ticket naar de zee verzamelt de meest toegankelijke routes van de Kusttram naar het strand of een plaats van Zon, Zee … Zorgeloos.
Met steun van Toerisme Vlaanderen en de provincie West-Vlaanderen.

Openbaar vervoer

Trein (NMBS)

Op de website van de NMBS vind je op de pagina Reizigers met beperkte mobiliteit alle informatie over reserveren, assistentie en faciliteiten.
Op MeerMobiel lees je alle informatie gebundeld.
Op de pagina van station Koksijde vind je alle beschikbare diensten en faciliteiten in dit station. Klik hiervoor op ‘Faciliteiten voor reizigers met beperkte mobiliteit’.

Bus en belbus (De Lijn)

Op de website van De Lijn vind je alle informatie over toegankelijkheid.
Op MeerMobiel lees je alle informatie gebundeld.

Kusttram (De Lijn)

Op de website van De Kusttram (De Lijn) vind je algemene info over deze tramlijn. Je vindt er welke haltes toegankelijk zijn.

Aangepast vervoer

Op MeerMobiel vind je alle informatie over aangepast vervoer, mindermobielencentrales, taxi- en ziekenvervoer. In de databank van MeerMobiel kan je zoeken welke vervoeraanbieders bij jou in de buurt actief zijn.

MeerMobiel – Iedereen op weg

Op MeerMobiel ontdek je alles over toegankelijk en aangepast vervoer in Vlaanderen en Brussel.

Voorbehouden parkeerplaatsen

Met een parkeerkaart voor personen met een handicap mag je parkeren op voorbehouden parkeerplaatsen. De kaart is persoonlijk: niemand mag de kaart gebruiken als je zelf niet aanwezig bent, als chauffeur of als passagier. De kaart moet duidelijk zichtbaar op het dashboard liggen met het rolstoelsymbool naar boven.
Meer info over de parkeerkaart vind je op de website van de FOD Sociale Zekerheid.

Parkeren in Koksijde

Een overzicht van alle parkeermogelijkheden in Koksijde.

Navigeer en Parkeer

Op Navigeer en Parkeer vind je het overzicht van alle voorbehouden parkeerplaatsen in West-Vlaanderen. In het geoloket kan je zoeken op gemeente, ligging, afmetingen en ondergrond.