U bent hier

Summerfun

Zoals jullie weten werd door de federale regering maatregelen genomen om de verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan.

Het betreft voornamelijk het nemen van maatregelen voor vrijetijdsactiviteiten om te helpen voorkomen dat het virus zich nog sneller verspreidt. Ook de activiteiten voor onze tienerwerking zal er deze zomer anders uitzien. Alle info vind je hierronder. 

Tienerwerking Summerfun op verplaatsing, kan dit jaar jammer genoeg niet doorgaan. Wij voorzien wel een volwaardig alternatief voor jongeren van 12 tot 16 jaar.

Ben je jonger? Dan verwelkomen we je graag op op het speelplein

Registreren op voorhand is verplicht, per week.

Maak maximaal gebruik van de 5 dagen tienerwerking. We weten dat dit geen evidentie is, maar uitzonderlijke tijden vragen om een uitzonderlijke aanpak. 

 

Alternatieve 12+ werking

Een zomer vol avontuur staat voor je klaar!
In juli en augustus zal er geen plaats zijn voor verveling!

Op een veilige en aangepaste, maar vooral ook leuke en enthousiaste manier kan je je komen uitleven in de 12+ -werking!
Elke week stortten we ons vol overgave op een gevarieerd aanbod.

 

Algemene planning


Op maandag voorzien we sport.
Dinsdag leggen we ons toe op crea-activiteiten.
Op woensdag gaan we voor een uitdagend spel
Donderdag voorzien we een leuke excursie en op vrijdag kunnen jullie zelf kiezen!Enkele afspraken:

  • De 12+ -werking is voor jongeren tussen 12 en 16 jaar. Ben je jongeren? Dan kan je terecht op het speelplein!
  • Wij raden je aan om maximaal gebruik te maken van de 5 dagen tienerwerking/week. Niet opdagen terwijl je een dag reserveerde zorgt ervoor dat je kansen ontneemt van jongeren die wel nood hebben aan leuke activiteiten met leeftijdsgenoten. Bovendien is het niet de bedoeling om je in te schrijven voor meerdere losse activiteiten bij verschillende organisaties. Probeer zoveel mogelijk te kiezen voor één werking per week.
  • Ben je ingeschreven? Dan spreken we af aan ‘De Pit’, Kursaallaan 28, 8670 Koksijde.
  • Kom toe met je mondmasker aan. Eenmaal je binnen bent en je handen hebt gewassen, mag je dit afnemen. Bij vertrek zet je opnieuw, na het handen wassen, je mondmasker op.
  • Bewaar buiten steeds 1,5m afstand.
  • Kom zoveel mogelijk met de fiets zodat we ons gemakkelijk op een veilige manier in Koksijde kunnen verplaatsen.
  • Je voorziet steeds een eigen lunchpakket. Maaltijden krijgen, is niet mogelijk tenzij het specifiek opgenomen is in de activiteit.
  • Je kind kan pas deelnemen aan de speelpleinwerking als het medische fiche werd ingevuld én bezorgd aan de jeugddienst.
  • Ben je ziek of heb je symptomen vertoont (in de voorbije 5 dagen), kom dan niet naar de werking!
  • Per week zullen we een weekplanning met alle nodige info over de activiteiten posten op onze gesloten facebookgroep: “12+ Jeugddienst Koksijde”. Heb je interesse of ben je ingeschreven? Stuur de groep een verzoekje en wij zullen dit accepteren.