U bent hier

Student Multi - Campuskaart

Met de Student Multi kaart (vroegere Campuskaart) kan je 5 heen- en terugritten maken op een vast traject met de trein binnen een periode van maximaal 7 weken. Ideaal dus om wekelijks de trein naar of van je kot te nemen als student. Het gemeentebestuur voorziet een tussenkomst van 50%.

Voorwaarden

  • Je hebt een vaste woonplaats in Koksijde.
  • Je bent maximum 25 jaar oud.
  • Je bent student in het secundair onderwijs, aan de hogeschool of universiteit.

Procedure

Vraag bij de dienst Burgerzaken een bijzonder aanvraagformulier aan voor de tussenkomst van 50%. Jongeren vanaf 18 jaar dienen bij de aanvraag een schoolattest voor te leggen.

  1. Ofwel maak je hiervoor een afspraak bij de dienst Burgerzaken. Bij uw afspraak neem je je identiteitskaart mee en voor jongeren vanaf 18 jaar ook een geldig schoolattest.
  2. Ofwel vul het webformulier 'aanvraagformulier Student Multi - Campuskaart' aan. Jongeren vanaf 18 jaar voegen ook hun schoolattest toe. Na enkele dagen ontvang je per e-mail een attest.

Met het afgedrukte formulier en voor jongeren vanaf 18 jaar ook je schoolattest ga je naar een NMBS-station. Bij een eerste gebruik dien je tevens een moederkaart aan te vragen in een NMBS-station.

Website

Belgian Rail - Campuskaart