U bent hier

Stages bij Gemeentebestuur Koksijde

Plan je stage in bij Gemeentebestuur Koksijde!

Koksijde. Jouw geluk. Onze passie.

Veelzijdig Koksijde staat voor actief genieten aan zee in een inspirerende omgeving, voor iedereen die er woont, werkt en vertoeft, met een kwaliteitsvolle en klantgerichte dienstverlening. Zo luidt onze missie. We zoeken dan ook stagiairs die mee onze missie willen uitdragen! Gemeentebestuur Koksijde investeert in studenten die hun potentieel ten volle willen ontwikkelen zodat ieder kan groeien.

Wat houdt de stage in?

Als stagiair binnen het Gemeentebestuur Koksijde moedigen we je aan om mee te denken en initiatief te nemen. Je maakt onderdeel uit van het team binnen de afdeling waar je stage volgt en je input is zeer welkom. We willen volop inzetten op langlopende stages (minimum 1 maand) zodat je volop de kans krijgt om ons bestuur beter te leren kennen en je stageperiode een echte meerwaarde is voor je loopbaan.
Gemeentebestuur Koksijde heeft een aantal open stage-plaatsen op verschillende diensten waarvoor wij op zoek zijn naar enthousiaste studenten.  

Volgende stageplaatsen zijn mogelijk:

Wie zoeken we?

Gemeentebestuur Koksijde is op zoek naar studenten uit verschillende segmenten van het onderwijs, zowel studenten uit het secundair onderwijs, hoger onderwijs (lange of korte type) en het universitair onderwijs kunnen zich kandidaat stellen. Voor enkele stageplaatsen zoeken we een specifiek opleidingsprofiel, dit wordt aangegeven in de vacature. Vind je niet meteen de juiste stageplaats, solliciteer dan zeker spontaan.

Belangrijk om te weten

  • Je kan enkel stage aanvragen als je student of werkzoekend bent en een opleiding/tewerkstellingstraject volgt.
  • Bovendien sta je onder toezicht van een stagebegeleider van de school, het opleidingscentrum of een tewerkstellingscoach. Bij het Gemeentebestuur Koksijde krijg je een stagementor die je begeleidt en opvolgt.
  • Een stage is altijd onbezoldigd, je ontvangt geen loon tijdens je stageperiode.
  • De onderwijsinstelling waar je je opleiding volgt, heeft een verzekering voor jou als stagiair afgesloten die tussenkomt in een ongeval op de stageplaats en op weg van en naar de stageplaats.
  • Check zeker het arbeidsreglement_Gemeentebestuur_Koksijde en onthaalbrochure stagiair/jobstudent
  • Neem ook onze deontologische code Gemeentebestuur Koksijde en onze onthaalbrochure veiligheid even door, als ambassadeur van Koksijde draag jij namelijk mee onze 5 kernwaarden collegialiteit, respect, open communicatie, positiviteit en groei uit!

Hoe verloopt de procedure van een stageaanvraag?

  • Solliciteer: we bekijken je stageaanvraag en we leggen jouw aanvraag voor aan de leidinggevende.  Indien de stagewensen en onze verwachtingen overeenstemmen, word je na goedkeuring van de algemeen directeur op de hoogte gebracht.
  • Start stage: op je eerste stagedag krijg je van je leidinggevende een verplicht onthaal op het vlak van arbeidsveiligheid.

 

Heb je nog vragen, neem dan contact op met de dienst Personeel & HR via sollicitaties [at] koksijde.be