U bent hier

Parkeerverbod (zonder verhuislift)

Het reserveren van parkeerplaatsen voor verhuis, levering, plechtigheid, ...  wordt 1 week vooraf aangevraagd. Het aanvragen van een parkeerverbod is enkel mogelijk op plaatsen waar reglementaire parkeerplaatsen voorzien zijn en per dag wordt een bedrag van 70 euro aangerekend voor het reserveren van 1 tot max. 6 parkeerplaatsen. Van zodra er een lift aan te pas komt, moet er een ander formulier ingevuld worden via de website  namelijk inname openbaar domein 

Een parkeerverbod kan aangevraagd worden via het elektronisch aanvraagformulier zie link hiernaast of hieronder.  Een aanvraag via het elektronisch formulier wordt pas als definitief beschouwd bij het ontvangen van een bevestigingsmail waarin een volgnummer voor de aanvraag wordt toegekend.

Indien er geen reglementaire parkeerplaatsen zijn en je een deel van de openbare weg inneemt (bijvoorbeeld voetpad, fietspad, rijweg, …), moet je een aanvraag voor inname openbaar domein doen. Je kan je richten tot de dienst Stedenbouw voor meer informatie hierover, 058/53 34 38 ofwel via het mailadres postbus_inname [at] koksijde.be.