U bent hier

Lokaal Bestuur Koksijde brengt op 29 en 30 oktober een plantje en een mooie kaart naar alle mensen die het afgelopen jaar hun partner verloren.

Lokaal Bestuur Koksijde brengt op 29 en 30 oktober een plantje en een mooie kaart naar alle mensen die het afgelopen jaar hun partner verloren.
Allerheiligen staat voor de deur. Voor veel mensen een moeilijke periode. In het bijzonder voor mensen die dit jaar voor de eerste keer alleen zijn, omdat ze afscheid moesten nemen van hun partner.

In Koksijde zijn er 147 recent alleenstaanden (oktober 2019 tot oktober 2020).
Koksijde wil die mensen een extra hart onder de riem steken. Eén voor één krijgen ze een stoepbezoekje van een medewerker van het Lokaal Bestuur, uiteraard met mondmasker en op veilige afstand.

Plantje, kaart en een luisterend oor

De mensen krijgen een kleurrijk plantje (een koraalmosje, met zijn oranje bolletjes) en een mooie kaart met een steunende boodschap. Maar bovenal een luisterend oor.
Als mensen hulpvragen hebben, zorgen de medewerkers voor oplossingen. Willen ze graag geregeld een bezoekje of een telefoontje? Dan wordt naar de gepaste vrijwilliger gezocht.

Meer dan ooit wil Koksijde tonen dat ze denkt aan haar inwoners!
Het zijn sowieso voor iedereen moeilijke tijden.

Hebt u zelf hulpvragen, aarzel dan niet om het Sociaal Huis te contacteren op 058 53 43 19 of katrien.debruyne [at] sociaalhuiskoksijde.be.

Contact en openingsuren

Sociaal Huis
Ter Duinenlaan 34
8670 Koksijde
Telefoon: 
058 53 43 10
E-mailadres: 
info [at] sociaalhuiskoksijde.be
Huidige openingsuren
Vandaag gesloten
Morgen open van 9.00 tot 12.00 u. en van 13.30 tot 16.00 u.
Alle openingsuren

Vertel het verder