U bent hier

Parkshop op het Milieupark

Je kunt steeds meer artikelen kopen in de 'Parkshop' op het Milieupark. Vraag er naar bij onze parkwachters (parkeermogelijkheid bij bureau). Betalen kan met bancontact.

Extra fijn afgezeefde compost

De zogenaamde topdressing kan je bijvoorbeeld gebruiken om je gazon in het voorjaar van een fijn laagje te voorzien. Zo bescherm je je grasmat en geef je het bodemleven onder je gazon een extra stimulans.

  • handige 40 liter-zakken
  • 3,5 euro per stuk of 3 zakken voor 10 euro

Compostvat (incl. beluchtingsstok)

Door zelf te composteren, bespaar je op je afvalkost en maak je bovendien zelf een nieuw en nuttig product. Composteren is vrij eenvoudig en vraagt slechts een kleine inspanning. Door te composteren doe je eigenlijk wat de natuur altijd al gedaan heeft: de natuurlijke kringloop zijn gangetje laten gaan.

  • compostvat 290 liter incl. beluchtingsstok voor 17,40 euro

Asbestzakken

Asbesthoudend afval moet in Vlaanderen verpakt worden aangeleverd op alle recyclageparken (hetzij in asbestzakken op maat, hetzij in eigen doorzichte wikkelfolie). Op die manier kunnen de asbestvezels tijdens het transport en bij afgifte op het park niet meer vrijkomen in de omgeving. Ter ondersteuning voorzien we geschikte afsluitbare asbestzakken (gratis, wel vooraf aan te vragen en af te halen via de Parkshop).

  • Asbestzak klein (120x130 cm)
  • Asbestzak groot (120x220 cm - geschikt voor de klassieke golfplaten)

Opgelet: het blijft nodig om vooraf een afspraak te maken om toegang te krijgen tot het park (uitgezonderd op woensdagvoormiddag en zaterdag).