U bent hier

Werkzaamheden Koksijde-Dorp

De werkzaamheden in Koksijde-Dorp zijn gepland op 25 november. Ze voorzien in een volledige heraanleg van de Zeelaan (tussen de toegang naar de parking tennis en de Robert Vandammestraat/Houtsaegerlaan), de Noordstraat en het L. Hegerplein.

De rijweg en de parkeerplaatsen worden volledig vernieuwd en er worden veilige, voldoende brede voetpaden aangelegd. Alles wordt geflankeerd door de nodige groenvoorzieningen. Na de winterperiode (maart 2019) start fase 2 in de Zeelaan tussen de tennis en de verkeerslichten. Deze fase moet afgewerkt zijn tegen de zomervakantie van 2019.

In de Hogeweg zijn de werken ondertussen in uitvoering. Het gaat om rioleringswerken. We starten met het opbreken van het wegdek, het vernieuwen van de nutsleidingen om dan de eigenlijke aanleg van de riolering uit te voeren.

In de Zandzeggelaan startten ondertussen werkzaamheden. Na het verplaatsen van de helmgrassen zullen de nutsmaatschappijen de nodige nieuwe kabels aanleggen. Nadien start de aanleg van de fundering en voetpaden.

Meer info

Vertel het verder