U bent hier

Welkom in het Fietscafé!

Op donderdag 19 oktober 2017 organiseert Provincie West-Vlaanderen het tweede Fietscafé. Kom om 19 uur naar De Grote Post in Oostende en verneem meer over het fietsbeleid in West-Vlaanderen en in de kuststreek in het bijzonder.

Vincenzo De Jonghe (Focus-WTV) neemt de presentatie van de avond voor zijn rekening en zal het debat in goede banen leiden. In het panel zetelen Jean Vandecasteele (schepen mobiliteit, Oostende), Jurgen Vergauwe (kabinet schepen mobiliteit, Middelkerke), Franky De Block (gedeputeerde mobiliteit, provinciebestuur West-Vlaanderen), Kris Peeters (mobiliteitsdeskundige) en Evert de Pauw (diensthoofd mobiliteit, provinciebestuur West-Vlaanderen).

Na onder meer een korte filmreportage met Herr Seele in de hoofdrol dagen we jou uit om mee in debat te treden met het panel.

Ben je betrokken bij het mobiliteitsbeleid van je organisatie, enthousiaste fietser of wil je wel eens weten wat de Provincie of je Stad doet voor de fiets(er)? Schrijf je dan zeker in op www.west-vlaanderen.be/inschrijven. Welkom!

Praktisch

Donderdag 19 oktober 2017, vanaf 19 uur, De Grote Post, Hendrik Serruyslaan 18 A, 8400 Oostende
Toegang is gratis maar inschrijven verplicht.

Meer informatie

www.west-vlaanderen.be/bff

Vertel het verder