U bent hier

Weigerde je eerst om eerst gevaccineerd te worden, maar wil je nu toch een vaccin?

Sinds 1 juli kan je via QVAX aangeven dat je nu wel gevaccineerd wil worden, nadat je eerder de vaccinatie geweigerd hebt. Dat heet de 'reactivatie voor COVID-19 vaccinatie'. Je reactiveert je vaccinatiecode, die je eerder had gedeactiveerd door het vaccin te weigeren. 

Zodra je dat gedaan hebt, kom je opnieuw in de rij om een brief te ontvangen met uitnodiging voor vaccinatie en kan je opnieuw via QVAX opgeroepen worden als reserve.

Hoe gaat dit precies?

  1. Surf naar www.qvax.be en log je in op je bestaande profiel of maak een nieuw profiel aan.
  2. Wanneer je op het scherm komt waar je je vaccinatiecentrum moet kiezen, verschijnt er een tekst 'Uw persoonlijke vaccinatiecode staat gedeactiveerd'. Als die tekst verschijnt, betekent dat dat je niet meer uitgenodigd kan worden voor vaccinatie. Om dat aan te passen, klik je op de knop om naar je accountinstellingen te gaan.
  3. In je accountinstelling staat bovenaan opnieuw dat je 'reactivatie voor COVID-19 vaccinatie' 'gedeactiveerd' is. Klik op de knop met het potloodje om dat aan te passen.
  4. Bevestig nogmaals dat je je opnieuw wil activeren. Zodra je dat doet, zullen wij je opnieuw uitnodigen voor vaccinatie. Je kan je ook opnieuw via QVAX aanbieden als reserve om opgeroepen te worden zodra er een vaccin beschikbaar is. 
     

 

Vertel het verder