U bent hier

Veurnestraat/Pannestraat (N35) vanaf maandag 22 november in beide richtingen afgesloten

Op maandag 22 november start de volgende fase van de werken. Het kruispunt aan de industriezone wordt de komende maanden omgebouwd tot een rotonde. Fietsers en auto’s tussen Veurne en De Panne moeten in beide richtingen een omleiding volgen.

Nieuwe rotonde

Sinds begin oktober wordt er gewerkt op de Veurnestraat/Pannestraat (N35). Na enkele voorbereidende ingrepen en werken van de nutsmaatschappijen, start de aannemer nu met de echte herinrichting. De komende maanden wordt het kruispunt met de Kortrijkstraat/Slableedstraat, aan de industriezone in Veurne, omgebouwd tot een gloednieuwe rotonde. Die moet er in de toekomst voor zorgen dat alle bedrijven vlot bereikbaar zijn.


In beide richtingen afgesloten

De volgende fase start op maandag 22 november. Vanaf dan verandert ook de verkeerssituatie op de Veurnestraat/Pannestraat. Ter hoogte van de industriezone wordt de weg volledig afgesloten. Zowel fietsers als auto’s tussen Veurne en De Panne moeten in beide richtingen een omleiding volgen. Zowel fietsers als auto’s tussen Veurne en De Panne rijden om langs de Sint-Idesbaldusstraat (N8). Voor de bedrijven in de Slableedstraat komt er een tijdelijke toegangsweg naast het kruispunt, die bereikbaar is via Veurne.


Gefaseerde herinrichting

De werken aan het kruispunt duren volgens de huidige planning nog tot april 2022. Daarna volgt een gefaseerde herinrichting van de N35. Een deel van de werf verplaatst zich richting De Panne, een ander deel richting Veurne.

Zonder technische problemen of onvoorziene omstandigheden, zitten de werken erop tegen eind 2023. 

Op wegenenverkeer.be/N35 vind je actuele informatie over de werken.

 

 

Vertel het verder