U bent hier

Verfraaiingswerken doortocht Oostduinkerke-Bad

Gemeente Koksijde zal in samenwerking met de Vlaamse Overheid (AWV) de doortocht van Oostduinkerke-Bad verder verfraaien door het aanleggen van nieuwe voetpaden, openbaar groen en straatmeubilair en waar mogelijk het beveiligen met afzonderlijke fietspaden.

Na overleg met de nutsmaatschappijen en om de hinder zoveel mogelijk te beperken, zal zoveel mogelijk gefaseerd gewerkt worden.

Na de herfstvakantie starten we met het deel tussen Astridplein en IJslandplein (richting Koksijde-Bad)

In de (winter)periode 2022 - 2023 is het de beurt aan de richting Nieuwpoort (Leopold II laan - Europaplein)

Er wordt telkens gestart na de herfstvakantie en we hopen klaar te zijn tegen het  Paasverlof (op afwerking na). Er wordt kant per kant gewerkt en er zal steeds 1 kant volledig toegankelijk zijn. Ook het doorgaand verkeer zal steeds mogelijk blijven, met uitzondering van korte periode (asfaltering, plaatsen openbare verlichtingspalen,...)

Meer info over deze werken vindt u op onze website onder de geplande werken via de volgende link : https://www.koksijde.be/verfraaien-doortocht-oostduinkerke-bad

U kan zich op de nieuwsbrief van deze werken inschrijven via de volgende link : https://www.koksijde.be/mobiliteit-en-wegenwerken/wegenwerken dan wordt u persoonlijk via mail op de hoogte gehouden van deze werken.

Contact en openingsuren

Technisch Bureau
Zeelaan 303
8670 Koksijde
Telefoon: 
058 53 34 35
E-mailadres: 
technischbureau [at] koksijde.be
Huidige openingsuren
Vandaag open van 9.00 tot 12.00 en van 13.30 tot 16.00 u.
Morgen open van 9.00 tot 12.00 u.
Alle openingsuren

Vertel het verder