U bent hier

Think Pink kleurt Koksijdse bakkers roze

Borstkanker treft één op de acht vrouwen. Zeker ter gelegenheid van borstkankermaand oktober is het belangrijk dat iedereen mee vecht tegen de ziekte. Steun Think-Pink met een actie of een lintjesbox. De bakkers in onze gemeente geven alvast het goede voorbeeld.

Het roze lintje

Elk Think-Pink-lintje draagt dezelfde levensbelangrijke boodschap uit: geef borstkanker geen kans en laat je borsten tijdig controleren. Deze oproep redt levens, want hoe sneller borstkanker wordt vastgesteld en behandeld, hoe groter de kans op genezing.

Elke twee jaar krijgen alle vrouwen tussen 50 en 69 automatisch een uitnodiging voor een gratis screeningsmammografie. Bij deze een warme oproep aan alle dames om dit zeker te doen! 

De lintjesbox

Heb je een winkel of ken je een locatie voor een lintjesbox? Vraag een gratis exemplaar aan via de website. Elke box telt honderd lintjes die bezoekers voor één euro kunnen kopen via het voorziene geldvakje. Handelaars worden vermeld op de overzichtskaart op de website.

Ook elke andere actie voor Think-Pink is meer dan welkom!

Registreer je actie op www.think-pink.be.

Fiets voor Think Pink

Fiets mee met de Koksijdse Bike Captain Hilde Werbrouck tijdens Bike for Think-Pink of word BikeSter.

Info: www.think-pink.be/bikeforthinkpink

Koksijdse bakkers kleuren roze!

Ook de Koksijdse bakkers kleuren roze voor Think-Pink! De bakkers van onze Think Pink-gemeente slaan de handen in elkaar en dragen hun steentje bij tijdens borstkankermaand oktober. Koop een Pinkie – borstenbroodje, gebak, cake, koeken, wafels – bij je favoriete bakker.

Deelnemende roze bakkers:

  • Koksijde: Helvetia, Dirk & Pascale, Tyteca, Leterme, Du Littoral
  • Oostduinkerke: Espero, Gheysen
  • Sint-Idesbald: Destrooper, Kapelhof, 3B’s

Info:

www.think-pink.be 

Vragen over de lintjesboxen:

febe [at] think-pink.be of 0468 174 029.

Vertel het verder