U bent hier

Stijlvol Shoppen in Koksijde

Op zaterdag 22 december slaan de dienst Toerisme Koksijde-Oostduinkerke en de handelaarsbond Hartje Koksijde de handen in elkaar en zorgen ze met het shoppingsevenement ‘Stijlvol Shoppen’ voor de perfecte uitvalbasis.

De Zeelaan staat deze dag volledig in het teken van Kerst. Flaneer er tussen de sfeervolle straatanimatie, geniet van de mooi gedecoreerde etalages en ga op de foto met de Kerstman! Kerstelfjes staan je bij om je aankopen te dragen en delen bovendien een lekkernij uit!

Leuke kerstcadeaus kunnen scoren?

Ga dan zeker langs bij de inpakstand en steek je handen uit de mouwen voor het creatief inpakken van je cadeautjes. Niet enkel worden je cadeautjes in de watten gelegd, verschillende handelaars geven demonstraties die de uiterlijke en innerlijke mens verwennen.

En er is meer ... 

Afsluiten doen we in stijl, hoe kan het ook anders, met de parade FierS à Cheval en vuurwerk. Nog energie over? Trek dan je schaatsen aan en maak een toertje op de muzieknoten van het live-optreden door ‘Ontpopt’. Nagenieten kan nog bij een hapje en drankje aan onze gezellige smulhuisjes.

Vertel het verder