U bent hier

Stem en haal de Gouden Kinderschoen naar Koksijde

De dienst Onthaalouders (DVO) is geselecteerd voor de wedstrijd Gouden Kinderschoen 2018, een organisatie van de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten. Met het project Verteltasjes: onthaalouders in interactie hoopt Koksijde om bekroond te worden. Daarom is jouw stem van cruciaal belang! En dat is niet alles: ook (W)Integratie maakt kans op de Gouden Kinderschoen voor het opvangnet voor lessen Nederlands en integratie.

Hoe stemmen?

Stemmen kan vanaf maandag 23 april op de website van de Gouden Kinderschoen.

Je hebt tijd om te stemmen tot en met 21 mei. De drie projecten per categorie die de meeste stemmen verzamelen, worden genomineerd. Uit die vijftien genomineerden worden uiteindelijk vijf winnaars gekozen. De dienst Onthaalouders en (W)Integratie rekenen op jouw steun om, wie weet, misschien bekroond te worden met de Gouden Kinderschoen 2018!

Verteltasjes voor onthaalouders

Voor het eerste genomineerde project werden de verteltasjes ontworpen door leerlingen van het Annuntiata-instituut Veurne (richting kinderzorg). De tasjes bevatten telkens een voorleesboekje en activiteiten voor baby’s en peuters. Voor de onthaalouders zijn dit kant en klaar uitgewerkte activiteiten. 

't Wiske

Ook het initiatief 't Wiske, de kinderopvang van (W)Integratie - samenwerking tussen Koksijde, De Panne, Nieuwpoort en Veurne, is geselecteerd voor de Gouden Kinderschoen 2018. 't Wiske is een initiatief voor baby's en peuters van 0 tot 3 jaar. Contactgegevens; projectcoördinator Michèle Stalmans - michele.stalmans [at] koksijde.be - 0491 92 92 99

Vertel het verder