U bent hier

Speelplezier op Oostduinkerke Kids

Op zaterdag 22 september is er een nieuwe editie van Oostduinkerke Kids. Het belooft opnieuw een supertoffe dag te worden met gratis attracties voor alle leeftijden.

Waar spreken we af?

Oostduinkerke Kids vindt plaats van 10.30 tot 18 u. in de  Vrijheidstraat, Schoolstraat, Polderstraat en op het binnenplein van NAVIGO-Nationaal Visserijmuseum. Zowel de allerkleinsten als tieners kunnen zich gratis uitleven op de vele attracties.

Voor de kleinsten

De springkastelen, speelrups, klauterparcours en kleuterfietsjes zorgen voor uren speelplezier. Of laat je omtoveren tot prinses of superman aan de gratis grimestand. Bij de plezante infostand kan je terecht voor animatie met de plezante figuren.

Klim- en klauterplezier

Er is een Fire Rescue stormbaan, een Bungee Trampoline en er zijn survivalbanen. Waag een sprong van de hangbrug Base Jump of beleef dolle pret op de gekke fietsen. Versla je tegenstander in de gamezone waar je kan voetballen of houd een echte race challenge. Klim op de Spider-Toren XXL door een web van banden naar een hoogte van 10 meter.

Opendeur bij de brandweer 

De brandweer van Oostduinkerke zet de deuren open voor het publiek tijdens Oostduinkerke Kids. Kom alles te weten over het leven van een echte brandweerman tijdens de brandweerspelen.

Escape House

Los puzzels op, kraak de code en ontsnap uit de Escape House. Schrijf je in aan de stand van Plezand voor slechts twee euro. 

 

Vertel het verder