U bent hier

Snuif de Valentijn- en carnavalssfeer op in onze gemeente

Tijdens de krokusvakantie zet Lokaal Bestuur Koksijde volop in op het creëren van sfeer, zowel voor carnaval als Valentijn en dit door middel van kleuren, eyecatchers en muziek. Een extra reden om tijdens de donkere dagen die gezonde buitenlucht op te snuiven. 

De dienst Technieken (o.l.v. Neal Baelen) zorgt dit jaar opnieuw voor enkele mooie creaties. Zo komt op het kruispunt van Oostduinkerke-Dorp, waar normaal Flor KOS staat, een grote carnavalskop, een 3D-figuur in papier maché (3 x 3 meter). De Poort aan de rotonde in Koksijde-Bad kleurt rood en is voorzien van de boodschap #8670Lovesyou. Een groot verlicht hart (3 x 3 meter) wordt het nieuwe pronkstuk op de rotonde. Daarnaast voorzien de technische diensten van Koksijde heel wat bijkomende versieringen en sfeervolle verlichtingen op diverse plaatsen.

Meer dan 10.000 rode hartjes

De VVV deelt in deze romantische periode 10.000 papieren hartjes  - met vermelding van #8670LovesYou - uit aan de lokale handelaars. Bij aankoop krijgt de klant een hart en kan hij/zij er een mooie liefdesboodschap op schrijven. De vele hartjes met de hartverwarmende boodschappen worden opgehangen in de Zeelaan. Een beetje zoals de liefdesslotjes aan de Pont des Arts, maar dan coronaproof. De rode hartjes worden verdeeld bij de handelaars, zowel in Oostduinkerke, Koksijde als Sint-Idesbald.

Ook de lokale horecazaken doen mee en zorgen voor takeawayzakjes in een valentijnskleedje.

Nog meer Valentijnsacties?

Verras je geliefde met een mooi Valentijnsarrangement in Koksijde.

Naast een romantisch verblijf krijg je per boeking ook een leuk Valentijnspakket, t.w.v. 25 euro, van de dienst toerisme. De inhoud van het pakket wordt een aangename verrassing bij ontvangst.

De valentijnsactie loopt van 12 tot en met 21 februari.

Alle info: www.visitkoksijde.be/valentijnsarrangementen

Vertel het verder