U bent hier

Ontdek de expo Vloed met het hele gezin!

Eind oktober spoelen er acht kunstenaars aan in het Kunstencentrum Ten Bogaerde. Er komen maar liefst 21 hedendaagse beeldende kunstwerken terecht in de prachtig gerenoveerde schuur. Kunst is een belevenis voor het hele gezin en daarom serveren wij een uitgebreid familieaanbod. Jij komt toch ook?

Crea-hoek 'Vloed'

We maakten speciaal voor jou een crea-hoek waar je zelf kunstig aan het werk kan gaan! Lees je liever meer over de zee? Dat kan! De bib leent ons heel wat leuke zee-boeken uit.

Zoekblaadje

Tijdens de opstelling van de tentoonstelling raakten we een tinnen bootje kwijt... Help jij ons met zoeken? Vraag naar een zoekblaadje aan het onthaal.

Crea-atelier 'Vloed'

Ben je onder de indruk van al die mooie kunstwerken in het Kunstencentrum? Of kan je het beter? Bewijs het tijdens deze leuke workshop en creëer zelf een eigen Vloed-kunstwerk. Laat je creativiteit maar stromen, wij geven een zee van tips. 

Op zaterdag 6 januari 2018, om 14 uur, twee euro per deelnemer.

Meer info over de tentoonstelling Vloed:

Kunstenaars: Marcel Berlanger, Marie Cloquet, Stijn Cole, Tamara Dees, Koen De Gezelle, Mandy den Elzen, Koen van den Broek, Karen Vermeren en Kunstenaarscollectief 019 - Curator: Els Wuyts
Openingsuren, info & randprogramma vind je op de pagina van het Kunstencentrum Ten Bogaerde

Vertel het verder