U bent hier

NINA & The City - registreer je!

Beste ondernemer

Tijdens het eerste weekend van oktober strijkt NINA neer in Koksijde-Oostduinkerke. NINA is de weekendbijlage van Het Laatste Nieuws waarbij de nadruk wordt gelegd op de laatste nieuwe trends, culinair genieten en inspirerende uitstappen. 

Met NINA & The City zetten ze maandelijks 1 stad of gemeente in de kijker aan de hand van gemeentelijke highlights waarbij de nadruk ligt op lokale handelaars, lekker eten en shoppen.

Wat mogen jullie verwachten? 
Een grootse mediacampagne t.w.v. 75.000 euro via verschillende magazines (Story, Goed Gevoel, ..), Het Laatste Nieuws, online en op JOE (radio) om zoveel mogelijk mensen warm te maken voor een dag/weekend Koksijde-Oostduinkerke. In de Zeelaan, Strandlaan en Leopold II Laan (en omliggende straten) zullen NINA hostessen aanwezig zijn, wordt er een fotobooth voorzien, leuke straatanimaties etc. Met dit shoppingevenement willen we een boost geven aan de lokale economie in onze gemeente.

Wat verwachten we van jullie?
Maak er samen met ons een onvergetelijk shopping gebeuren van. Werk een leuke actie of beleving uit.
Voorbeelden:
- versier je gevel/winkel
- bedenk een NINA-menu
- bied een lekker glaasje of hapje aan
- geef een mooie korting
- extraatje in de vorm van een gadget
- ...
Tip: Het weekend van NINA valt tijdens het 'Het Weekend van de klant', ideaal om beide te combineren. 
Wij verzamelen alle acties en bundelen deze op de pagina: visitkoksijde.be/nina, deze pagina zal ook gelinkt zijn aan de online banners op www.nina.be(externe link).

Op deze manier hopen we dat de klanten niet alleen naar de zaken gaan die ze kennen maar door dit initiatief ook worden aangemoedigd om nieuwe handelszaken te ontdekken! Heeft u nog vragen over NINA & The City? Neem dan gerust contact op met je handelaarsbond of dienst lokale economie (economie [at] koksijde.be of 058/53.30.36).

Schrijf je hier in!

Veel succes!
#topesterk

Vertel het verder