U bent hier

Nieuwe start en openingsuren voor het Zwem- en recreatiebad Hoge Blekker

Het aanbod aan groepsactiviteiten breidt uit als compensatie voor activiteiten die niet konden plaatsvinden tijdens de coronaperiode. En ook aan de kinderen wordt er gedacht met zwemlessen. Momenteel is alles volgeboekt: er genieten 102 kinderen van een zwemles en een 50-tal mensen van onze groepsactiviteiten.

Om hun zwemachterstand zo snel mogelijk weg te werken, wordt er enorm ingezet in zwemlessen. Deze vinden dagelijks plaats (behalve op woensdag) en zijn door het groot succes al volzet. Ook het aanbod aan groepsactiviteiten breidt uit met extra lessen aquagym (voorlopig nog enkele plaatsen vrij) en er is ook een nieuwe activiteit: Fit Float. Dat is een nieuwe fitnesshype op een drijvend board. Ook deze activiteiten zijn volzet, maar het is de bedoeling om deze lessen op te drijven naar de toekomst toe. 

Februari: nieuwe inschrijvingen zwemles en groepslessen 

Vanaf februari volgend jaar starten zwemlessen voor wie nu niet kon deelnemen en vanaf januari kunnen nieuwe groepen samengesteld worden voor de groepsactiviteiten. De inschrijvingsmodaliteiten worden gecommuniceerd op onze website en andere kanalen.

Nieuwe openingsuren

Ook de openingsuren van het zwembad werden aangepast met als belangrijkste veranderingen:

  • Maandag kan je over de middag zwemmen tot 13 uur
  • Maandagnamiddag is het zwembad gesloten 
  • Dinsdagmorgen is het zwembad al open vanaf 7 uur
  • Vrijdag- en zaterdagavond: zwemmen kan tot 19 uur

Vertel het verder