U bent hier

Nieuw op Facebook: de nieuwsflash!

Communicatie is belangrijk. Naast de klassieke - papieren - kanalen, trekken we steeds vaker de digitale kaart. De voorbije jaren werd sterk ingezet op onze websites, digitale affiches en sociale media. En hier willen we graag blijven in investeren. Zo lanceerden we begin november de 'nieuwsflash' op onze Facebookpagina. 

Korte, informatieve filmpjes 

Met deze nieuwsflashes willen we als gemeente inspelen op de steeds toenemende digitale maatschappij. Naast heel wat klassieke mediakanalen (brochures, flyers, ...) investeren we ook in onze digitale kanalen. Zo werden onze websites vernieuwd, sturen we verschillende nieuwsbrieven uit en zetten we sterk in op onze sociale media. Met de komst van de nieuwsflashes, korte filmpjes van een 30-tal seconden, willen we onze inwoners, 2de residenten en toeristen op een aantrekkelijke en moderne manier informeren. Hen op de hoogte brengen van de laatste nieuwsjes. Een digitale Tij-dingen met woord en beeld, zeg maar. 

Hebt u onze flashes op Facebook gemist? Of heeft u geen Facebook en wil je toch op de hoogte blijven? Dan kan je de filmpjes ook gebundeld bekijken op Youtube. 

Bekijk de nieuwsflashes

Nieuwsflash oktober 2018: Huldiging Monument van de Vliegeniers / Wegenwerken / Expo Ten Bogaerde

Nieuwsflash december 2018: Vlaamse Duinencross 2018 / Koksijde app / Jeugddienst in de kijker

Vertel het verder