U bent hier

Mis jouw kans niet om de golfsport te ontdekken

Met de paasvakantie in zicht komt het golfseizoen weer volop op gang. Golfen doe je eigenlijk het hele jaar door. Wind, regen en koude zijn niet altijd spelbrekers. Uiteraard is aangenaam weer aangenamer, zowel op als naast het golfterrein. Ontdek tijdens de vakantie of de golfsport iets voor jou is en neem deel aan één van de initiaties op Koksijde Golf ter Hille.

Tijdens een initiatie krijg je eerst een korte demonstratie van een echte golfpro. Nadien is het aan jou om je beste golfswing boven te halen. De initiatie duurt één uur. Schrijf je in voor een dag naar keuze via golfsecretariaat [at] koksijde.be.

Mogelijke data

Di 9, wo 10, za 13, di 16, wo 17 en za 20 april. Op dinsdag telkens van 10.30 tot 11.30 uur voor jongeren (5 euro) en van 11.30 tot 12.30 uur voor volwassenen (8 euro). Op woensdag en zaterdag telkens van 15 tot 16 uur voor jongeren (5 euro) en van 16 tot 17 uur voor volwassenen (8 euro).

Start to Golf

Op maandag 22 april vindt een Start to Golf-dag plaats. Schrijf je in voor een gratis initiatie om 10, 11 of 14 uur via golfsecretariaat [at] koksijde.be.

Info en inschrijven:

koksijdegolfterhille.be/initiatie - golfsecretariaat [at] koksijde.be

Vertel het verder