U bent hier

Logies gezocht > 100km-run voor Kom op tegen Kanker

Op zondag 5 september 2021 is Koksijde gastgemeente voor de derde editie van de 100km-run voor Kom op tegen Kanker. De 100km-run is een uniek en grootschalig loopevenement ten voordele van kankeronderzoek. Het parcours wordt momenteel volop uitgestippeld en tot in de details in kaart gebracht. Je verneemt er meer over in aanloop naar 5 september.

Het team van Kom Op Tegen Kanker wil aan alle deelnemers (700 teams x 4 lopers) voorstellen om de avond voor het loopevent te overnachten in Koksijde-Oostduinkerke-Sint-Idesbald.

Vandaar de vraag of er enige mogelijkheid is om (een deel van) deze deelnemers in jullie hotel/B&B/camping/vakantiehuis te laten overnachten van zaterdag 04/09/2021 op zondag 05/09/2021. Zeker voor lopers die met hun gezin/familie/supporters komen, is dit natuurlijk ideaal. Ook het team van Kom op tegen Kanker is nog specifiek op zoek naar overnachting voor een 10-tal personen. We zijn ervan overtuigd dat het een unieke opportuniteit is die we jullie zeker niet willen onthouden. Indien het eventueel mogelijk is, zou het heel fijn zijn indien ze zouden kunnen genieten van een voordeeltarief, aangezien de teams reeds 2500 euro inzamelen ten voordele van het kankeronderzoek.

Vanuit de organisatie van Kom Op Tegen Kanker wordt een nieuwsbrief uitgestuurd naar de deelnemers waarin ze de overnachtingsopties in Koksijde zullen opnemen. Deze worden dan eveneens vermeld op de website van Kom Op Tegen Kanker.

Heb je een aanbod of arrangement voor overnachting in gedachten, laat het gerust weten via economie [at] koksijde.be. We zijn ons bewust dat de vraag naar hotelkamers begin september heel groot is. Daarom begrijpen we het uiteraard dat je een arrangement voorstelt van minimum 2 nachten. We zullen dit ook zo communiceren naar de organisatie van Kom op tegen Kanker.

Tot slot vind je via deze link een kort verslag van de vorige editie van 100km-run: https://youtu.be/Id_onc7Aw3U. Hou ook zeker onze website verder in de gaten voor meer informatie omtrent dit evenement: https://www.koksijde.be/nieuws/koksijde-gastgemeente-voor-de-100-km-run-voor-kom-op-tegen-kanker.


In de toekomst hopen we in het kader van ons evenementenbeleid op een gunstige samenwerking waarbij we elkaar verder kunnen versterken. We kijken alvast uit naar jouw reactie!

Vertel het verder