U bent hier

Lijf & Beeld 22.06.2019 – 22.09.2019

Lijf & Beeld

In dialoog met George Grard

In de tentoonstelling Lijf & Beeld worden een aantal sleutelwerken van George Grard verbonden, in dialoog of in confrontatie gebracht met sculpturen en installaties van Laure Forêt, Susanna Inglada, Athar Jaber, Enrique Marty, Stefan Papco, Peter Rogiers en Anne Wenzel. De mens staat centraal in Ten Bogaerde: in keramiek of gips, in steen, staal of brons, op doek of karton, getekend, geschilderd of geborduurd. Menselijkheid wordt verbeeld in verschillende vormen en volumes, beweegt zich tussen het figuratieve en het abstracte en verhoudt zich tot de indrukwekkende ruimte. De fascinaties van de kunstenaars voor diverse menselijke aspecten verschijnen in hun werk als een gewrongen lichaam of als monumentaal borstbeeld, als een huid of als een schets, als geconcentreerde observator of in gedachten verzonken model.

Productie gemeente Koksijde dienst Cultuur en Erfgoed

Praktisch

GRATIS TOEGANG

Open van 22.06.2019 tot 22.09.2019:

Tijdens én buiten de openingsuren is het mogelijk om het Kunstencentrum op aanvraag te bezoeken, met een gids (60 euro, max. 25 personen per gids). Reserveer via onderstaand mail-adres en/of telefoonnummer

Adres & Bereikbaarheid:

Kunstencentrum Ten Bogaerde
Ten Bogaerdelaan 10, 8670 Koksijde

Met de auto

Wie uit het binnenland komt via de E40, neemt afrit 1a (Veurne). Op de N8 rijd je rechtdoor richting Koksijde-aan-Zee. Het Kunstencentrum bevindt zich in de Ten Bogaerdelaan (aan de linkerzijde als je vanuit Veurne komt).

Met het openbaar vervoer

Buslijn 69 (Veurne-Nieuwpoort-Oostende): Halte 'Koksijde Grote Bogaerde'

Plan je tram en/of busreis via de website van De Lijn.

Station Koksijde + buslijn 69

Plan je treinreis op de website van de NMBS.

Het Kunstencentrum is rolstoeltoegankelijk.

 

Vertel het verder