U bent hier

Levensloop - Loop mee in de strijd tegen kanker

Levensloop is een initiatief van de Stichting tegen Kanker om fondsen te werven voor wetenschappelijk kankeronderzoek. Ondertussen is Levensloop Koksijde al aan haar zesde editie toe.

Op zaterdag 1 en zondag 2 juni wordt het Sportpark van Koksijde omgetoverd tot een wandel- en loopparadijs. Tientallen teams zetten zich 24 uur lang in om extra geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Op vrijdag 8 februari vond de kick-off al plaats. Het startsein voor heel wat teams en comités om geld in te zamelen. Wil je zelf iets bijdragen of wil je meer informatie? Lees zeker verder.

Programma

Levensloop Koksijde gaat van start op zaterdag 1 juni om 15 uur. De openingsceremonie wordt feestelijk opgeluisterd door de Harmonie van de Brandweer. Om 22 uur vindt de kaarsenceremonie plaats, waarmee we mensen herdenken die de strijd niet haalden. Ook na de kaarsenceremonie gaat Levensloop verder en vult The Gate het podium met stevige rock- en popmuziek. Daarna palmen verschillende Koksijdse dj’s de hele nacht het podium in. Zondag 2 juni gaat het event onverstoord verder en om 15 uur sluit Jong El Fuerte Levensloop af.

Zelf geconfronteerd?

Ben je zelf geconfronteerd met kanker? Dan ben je een vechter en VIP op Levensloop. Registreer je via www.levensloop.be en klik door naar Levensloop KOKSIJDE. Tijdens de tweedaagse zal het Levensloopteam je extra in de watten leggen.

Neem deel als team

Heb je een bedrijf of organisatie? En zoek je een leuke activiteit voor jou en je collega’s? Maak je deel uit van een vereniging en wil je samen met je andere leden iets betekenen voor de Stichting tegen Kanker? Heb je een vriend, een vriendin of een familielid die getroffen is door kanker? Maak het verschil en vorm een team.

Hoe? Surf naar www.levensloop.be, stuur een mail naar koksijde [at] levensloop.be of bel naar 0498 64 10 97 (Frederique Louis).

 

Wil je meehelpen?

Het comité heeft jouw hulp dubbel en dik nodig. Mensen die de handen uit de mouwen steken, zijn meer dan welkom. Info en onthaal, kassa, hulp bij opbouw en/of afbouw of opkuis. Geef je naam door via koksijde [at] levensloop.be. En maak deel uit van een sterk vrijwilligersteam.
Financieel steunen? Je kan ook Levensloop Koksijde financieel steunen met een gift (aftrekbaar vanaf 40 euro). Stort jouw bijdrage op rekeningnummer BE09 0689 0005 6357.

Daarnaast kan je ook financieel steunen door een kaarsenzakje te kopen. Koop je kaarsenzakje of reserveer jouw exemplaar op de www.levensloop.be. Zet er je naam, wens, boodschap of tekening op voor een vechter die jou na aan het hart ligt. Een kaarsenzakje kost 5 euro en wordt tijdens de kaarsenceremonie opengezet.

Wil je sponsoren met je bedrijf?

Levensloop Koksijde biedt interessante sponsorpakketten aan. Contacteer de organisatoren via koksijde [at] levensloop.be en zij bezorgen je vrijblijvend het sponsordossier.

Meer Info:

www.levensloop.be – koksijde [at] levensloop.be – 0498 64 10 97

Vertel het verder