U bent hier

Let op! Kalender UiT in Koksijde verschijnt vanaf 1 juni

Om vermelding te krijgen op visitkoksijde.be is het noodzakelijk om élke activiteit in te geven op de digitale databank UiTinVlaanderen.be. Deze databank is een initiatief van de Vlaamse overheid en centraliseert alle culturele en vrijetijdsactiviteiten. Dat geldt dus ook voor Koksijde.

Ook het gemeentelijk infoblad Tij-dingen stapt vanaf juni mee in dit verhaal.

Concreet houdt dit in dat alleen activiteiten die op UiTinVlaanderen.be staan, in aanmerking komen voor opname in Tij-dingen. De redactieraad van Tij-dingen hanteert daarnaast objectieve criteria voor (niet-)opname.

Hoe registreren?

Surf naar uitinvlaanderen.be en klik op Aanmelden (rechtsboven). Op de volgende pagina klik je op Registreer hier (rechtsboven). Als dat goed is verlopen, ga je terug naar de startpagina (uitinvlaanderen.be) en klik je op Voeg event toe. Dan kom je terecht in de effectieve databank en kan je beginnen (klik links op Invoeren).
Voordeel is dat je evenement op deze manier in alle (digitale) overzichten zal verschijnen. Succes!

Opleiding!

Lokaal Bestuur Koksijde organiseert dit najaar opleidingen om organisaties te helpen bij deze omslag. Hou het gemeentelijk infoblad Tij-dingen en onze andere communicatiekanalen dus zeker in de gaten!

Vertel het verder