U bent hier

Lees Tij-dingen februari online!

Bij de oude Romeinen was februari de maand van de grote reiniging en boetedoening (de februa). Misschien een extra reden om dit jaar mee te doen met Tournée Minérale? Of blijft februari voor jou toch de maand van de liefde? In deze Tij-dingen ontdek je alles over de oorsprong van Valentijn.

Wat mag je verwachten in deze editie? 

  • Doe jij mee met Tournée minérale? Of twijfel je nog of je de uitdaging aangaat? In het online infoblad leggen we haarfijn uit wat de voordelen zijn van een alcoholpauze.
  • Wist je dat er drie nieuwe diersoorten op ons strand zijn ontdekt? Deze rare beestjes kwamen vroeger niet bij ons voor. Tij-dingen sprak met natuurgids Ingrid Jonckheere, zij is één van de ontdekkers de nieuwe “bewoners”.  
  • In onze gemeente zijn er tientallen bloeiende verenigingen. Tij-dingen sprak met Melissa Hollevoet, coördinator van speelplein SpeleWest. Lees het volledige interview online.  
  • Annie Deleersnyder werd een Bekende Vlaming vanaf het moment dat ze inscheepte op de Evanna van Gert Verhulst en James Cooke. De voormalige uitbaatster van café ‘t Visserswelzijn bracht vorig jaar zelfs een kookboek uit.  
  • ... 

Meer lezen? 

Neem een kijkje op www.tij-dingen.be 

Vertel het verder