U bent hier

Koop, eet en drink lokaal, Koop Koksijde. Gebruik je bonnen in ons shoppingparadijs!

Speciaal om de bewoners en tweede residenten van Koksijde te bedanken voor het geduld, slaan VVV Koksijde-Oostduinkerke en de handelaarsbond Hartje Koksijde de handen in elkaar. Resultaat is een bonnenboekje ter waarde van 2.700 euro.

De afgelopen periode was niet gemakkelijk. Winkelen of een lekkere hap gaan eten bij de plaatselijke horeca was niet mogelijk. VVV Koksijde-Oostduinkerke en de handelaarsbond Hartje Koksijde stonden niet stil en wensten de lokale ondernemers in de kijker te zetten en de inwoners en tweedeverblijvers te bedanken voor het volhouden van de maatregelen. Daarom worden zij met een uitzonderlijk bonnenboekje getrakteerd.

Koop, eet, drink lokaal in Koksijde met maar liefst € 2.700 korting! Een korting die werd mogelijk gemaakt door 70 ondernemers uit Koksijde, 26 uit Oostduinkerke en 32 uit Sint-Idesbald.

In het bonnenboekje vind je acties die gaan van een leuk geschenkje, een gratis aperitief tot een mooie geldkorting. De lokale ondernemers van Koksijde staan klaar voor een warme ontvangst!

Inwoners krijgen het bonnenboekje met het infoblad Tij-dingen van juli en tweedeverblijvers met het speciale magazine voor tweede verblijvers in diezelfde maand. 

Veilig shoppen

De winkeliers en de horeca-uitbaters zijn blij om je opnieuw te verwelkomen. Om alles veilig te laten verlopen, is er een plan uitgewerkt per deelgemeente en specifiek per winkelstraat. Op maat van ondernemer en consument. Meer info: www.visitkoksijde.be/zininzee(externe link)(externe link).

Nieuwe website

Met de fonkelnieuwe website www.koksijde.be/koopkoksijde lanceert Lokaal Bestuur Koksijde een handig digitaal overzicht van alle ondernemers op het grondgebied. Ideaal om lokale handelaars op te snorren.

Afhaalpunten: ook op kaart

De Koksijdse ondernemers bewezen tijdens de coronacrisis dat ze flexibel zijn en zetten in op webshops.
Check alle afhaalpunten van lokale handelaars op de kaart: www.koksijde.be/afhaalpunten.

Vertel het verder