U bent hier

Iedereenmee.koksijde.be brengt het gemeentehuis tot bij jou

Het gemeentebestuur van Koksijde wil jou op zoveel mogelijke manieren betrekken, bij het beleid of bij specifieke projecten. Het platform iedereenmee.koksijde.be helpt ons daarbij. Op dit platform kun je als burger op elk moment een idee achterlaten of een vraag stellen om een proces op te starten. Ook de medewerkers van Lokaal Bestuur Koksijde zetten dit platform in voor interne inspraakprocessen of om mensen bij een plan of project te betrekken.

Afhankelijk van de actualiteit zet het gemeentebestuur dit platform dus in om stemmen te verzamelen, te discussiëren, enquêtes te lanceren, kort te polsen naar jullie mening over een standpunt, openbare onderzoeken, mobiliteitsplannen, ondersteuning voor adviesraden en ga zo maar door. Heb je zelf een idee over hoe we dit platform kunnen inzetten om jou of bepaalde doelgroepen beter te betrekken? Laat het weten. Misschien krijgt jouw voorstel binnenkort wel een plaats op het platform.
Op de homepagina zie je welke processen actief zijn of in welke fase een proces zich bevindt. Op dit moment zijn dat het Masterplan Koksijde-Dorp en de Invulling van de lege ruimte op de hoek Toekomstlaan/Nieuwstraat.

Hoe log ik in op het platform?

Registreer je met je voornaam, naam en e-mailadres. Je kunt ook je Google- of Facebook-account gebruiken. Alleen je naam en voornaam zijn zichtbaar voor anderen.
In de volgende editie van Tij-dingen (november) blikken we terug op de Ronde van Koksijde komt naar je toe. Een overzicht van de zes ontmoetingsavonden die eind september plaatsvinden.

 

Vertel het verder