U bent hier

Getij-Dingen04: Kunst op strandpalen van Oostduinkerke tot Sint-Idesbald

Getij-Dingen04 is een uitzonderlijke openluchttentoonstelling op de stranden van Koksijde. Ontdek van 10 maart tot 30 november 2018 welke kunstenaars de confrontatie aangaan met het woeste natuurgeweld van de zee.

Ervaar hoe de machtige zee deze menselijke kunstwerken transformeert of vernietigt: mens en natuur die samen kunstwerken re-creëren, her-scheppen… Het is fascinerend te beleven hoe de zee deze werken twee keer per etmaal overspoelt en blootmaakt.

De deelnemende kunstenaars aan deze editie zijn Vanessa Aelbrecht, Willy Baeyens, Christiaan Billiet, Geert Defurne & Chris Hubrecht, Marc Galle, Mie Ghesquiere, Henk Korthuys, Marie Lechat, Patrick Lemineur, Myriam Selleslagh, Marc Van Thienen, Geert Vanderplancke, Marc Vanhecke, Leen Van Landeghem & de Afdeling Vrije Grafiek van de Westhoek Academie Koksijde.

Gratis brochure met kaartje en getijdentabel verkrijgbaar in kantoren van de dienst Toerisme. De expo is dag en nacht “open” bij laag water. Het is aangeraden uw wandeling 2 uur voor het laagwatertijdstip te beginnen, zo u niet verrast wil worden door de vloed. De laagwaterstanden kunt u ook hieronder downloaden.

 

Contact en openingsuren

Gemeentehuis
Zeelaan 303
8670 Koksijde
Telefoon: 
058 53 30 30
E-mailadres: 
info [at] koksijde.be

Vertel het verder