U bent hier

Dubbelconcert Geike Arnaert en Admiral Freebee

Op zaterdag 15 december vindt in de Onze-Lieve-Vrouw-ter-Duinenkerk in Koksijde het jaarlijks benefietconcert van Fifty-One Club Westkust plaats. Het dubbelconcert start om 20 uur. En na het concert biedt Fifty-One Club Westkust nog een receptie aan in c.c. CasinoKoksijde.

Met albums zoals o.a. Songs, Wild dreams en Wake up and dream scoorde Admiral Freebee keer op keer een eerste plaats in de hitlijsten. Hij behoort nog altijd tot de top van de Belgische muziek-scène. Toegangsprijs bedraagt 51 euro (en niet 20 euro zoals foutief in Tij-dingen editie december vermeld). De opbrengst van het concert gaat naar projecten in het kader van de dienst aan de gemeenschap van Fifty-One Club Westkust. 

Geike Arnaert

Geike was vroeger de zangeres van Hooverphonic en scoorde heel wat hits met deze groep. Denk maar aan Mad about you en The world is mine. Maar ook haar carrière na Hooverphonic is heel succesvol. Haar singles Rope dance, Unlock en Blinded haalden de ultratop-tiplijst. En in 2017 scoorde ze een grote hit met het nummer Zoutelande, samen met Bløf.

Admiral Freebee

Met albums als Admiral Freebee, Songs, Wild dreams of new beginning en Wake up and dream scoorde Admiral Freebee keer op keer een eerste plaats in de hitlijsten. Admiral Freebee behoort nog altijd tot de top van de Belgische muziek-scène met tijdloze hits als Rags’n’ Run, Einstein Brain en Oh Darkness.

Voor het goede doel

De opbrengst van het concert gaat naar projecten in het kader van de dienst aan de gemeenschap van Fifty-One Club Westkust waaronder vzw Duin en Polder, See and Smile vzw, De Rozenkrans, De Rozenwingerd en De Netzak.

Praktisch

De toegangsprijs voor dit concert bedraagt 51 euro. Een ticket koop je op de dienst Toerisme (Zeelaan 303, Koksijde), bij Verriest, Celerier 1 Partners of via www.51westkust.be.

 

Info: 0477 39 36 13

 

Vertel het verder