U bent hier

December = winkelhier maand

Ter vervanging van de geannuleerde Winkelhierdag in maart, wordt de hele maand december uitgeroepen tot Winkelhiermaand.

Winkelhier

Unizo lanceerde vorig jaar het project Winkelhieren, een warme oproep aan consumenten om bewust aan te kopen bij ondernemers van hier. Binnen de kortste keren werd Winkelhieren zo populair dat het in 2019 uitgeroepen werd tot woord van het jaar.

Winkelhierdag wordt Winkelhiermaand

De Winkelhierdag van 21 maart 2020 werd omwille van de lockdown geannuleerd. Om de lokale handelaars te ondersteunen bij de relance werd de hele maand december tot Winkelhiermaand uitgeroepen. December is immers dè aankoopmaand bij uitstek. De cadeautjesdagen Sinterklaas, Kerstmis en Nieuwjaar zijn ideaal om uw aankopen lokaal te doen.

Winkelhier mee in Koksijde

Naar analogie van de moeder- en vaderdagactie pakt de VVV Koksijde-Oostduinkerke/Dienst Toerisme ook tijdens de kerstperiode uit met een ‘eindejaarsactie’. Met deze actie, met een totale waarde van € 5000, willen we de inwoners, toeristen en tweede verblijvers stimuleren om lokaal te blijven kopen. Meer info vind je hier.

Vertel het verder