U bent hier

Albert I-laan: werken voetpaden zuidkant vanaf 18 september

Wijziging door extra werken Fluvius.

Onder voorbehoud van goed weer starten de werken van de laatste fase aan de voetpaden in de Albert I Laan tussen de verkeerslichten en ±100m voorbij de Astridlaan te Oostduinkerke-Bad nog steeds op 18 september.

De doorgang voor het verkeer blijft mogelijk. De afrit naar de Barkenstraat wordt afgesloten en er moet omgereden worden via de doorsteek van de Duinparklaan.

Het verkeer wordt op de trambedding geleid thv de Barkenstraat. Voorzichtigheid is hier geboden.

Afhankelijk van de vordering der de werken van de nutsmaatschappijen zal tegen het kerstverlof de fundering zijn geplaatst om na het kerstverlof de bestrating af te werken. De 2 tramhaltes worden verplaatst naar de andere kant van de Albert I Laan tussen de Trumelet Faberstraat en de verkeerslichten.

Door een wijziging in de werken van Fluvius waarbij er verder wordt gewerkt dan oorspronkelijk aangegeven zullen de fietsers worden omgeleid via de Zeedijk langs het gebouw ‘Twenty-one’ via de F. Timmermanslaan. Terug op de Albert I Laan kan de tramoversteekplaats gebruikt worden.

Het is voor fietsers verboden door of langs de werfzone te rijden wegens de aanwezigheid van de tramsporen die een valgevaar kunnen vormen.

Meer info

 

Contact en openingsuren

Technisch Bureau
Zeelaan 303
8670 Koksijde
Telefoon: 
058 53 34 35
E-mailadres: 
technischbureau [at] koksijde.be
Huidige openingsuren
Vandaag open van 9.00 tot 12.00 u.
Morgen open van 9.00 tot 12.00 u.
Alle openingsuren

Vertel het verder