U bent hier

Nieuws

 • 30 juni 2020

  Het golfterrein is opgenomen in heel wat mooie lijstjes.

  Koksijde Golf ter Hille
 • 30 juni 2020

  Op zoek naar een sportieve uitdaging voor deze zomer? Loop van 1 juli tot 31 augustus je eigen Beach Run virtueel! En wie weet val je in de prijzen.

  Virtual Beach Run
 • 30 juni 2020

  Na een stormachtig voorjaar is er goed nieuws over het openluchtzwembad in Oostduinkerke. Het uniek openluchtzwembad op de Zeedijk is vanaf 1 juli opnieuw toegankelijk.

  Zwembad
 • 29 juni 2020

  Het Belgisch Kampioenschap tijdrijden stond in eerste instantie gepland op donderdag 18 juni, maar het coronavirus gooide roet in het eten. Niet getreurd: Belgian Cycling en de organisatie delen mee dat het BK alsnog kan plaatsvinden. Aan alle wielerfans: noteer donderdag 20 augustus in jullie agenda!

  BK Tijdrijden
 • 29 juni 2020

  Vandaag slaagde Katrien Terryn voor haar examen als garnaalvisser te paard. Ze wordt zo de 17e erkende garnaalvisser te paard op het strand van Oostduinkerke én de tweede vrouwelijke. Katrien: “Ik heb al mijn hele leven een voorliefde gehad voor paarden en voor Oostduinkerke. Dit is echt mijn passie.”

  Katrien Terryn
 • 29 juni 2020

  Zin in zee? Er zijn deze zomer heel wat zonnige dagen in het verschiet. Vanaf zaterdag 27 juli t.e.m. 31 augustus zijn alle acht reddersposten dagelijks bemand van 10.30u tot 18.30u. Hou het veilig!

 • 25 juni 2020

  Speciaal om de bewoners en tweede residenten van Koksijde te bedanken voor het geduld, slaan VVV Koksijde-Oostduinkerke en de handelaarsbond Hartje Koksijde de handen in elkaar. Resultaat is een bonnenboekje ter waarde van 2.700 euro.

  bonnenboekje
 • 24 juni 2020

  Zoek je échte natuurbeleving? Dan ben je van harte welkom in het Natuureducatief centrum Duinenhuis, de thuishaven van Duurzaam Koksijde. Het centrum dompelt (zee)klassen, verenigingen, bedrijven of vriendengroepen onder in alles wat onze kust te bieden heeft. En dat op een unieke locatie. Geniet van het zicht vanop het dakterras. Verken het Duinenhuis en kom méér te weten over de typische fauna en flora in de Schipgatduinen. Het Duinenhuis is de plek voor gezinnen.

 • 24 juni 2020

  De vaste collectie neemt je mee in de droomwereld van de kunstenaar Paul Delvaux, een droom die we in deze tijden echt nodig hebben.

  Delvaux
 • 24 juni 2020

  De Zuid-Abdijmolen heropent de deuren vanaf woensdag 1 juli na een lange sluitingsperiode door het coronavirus. Molenaar Patrick Geryl verwelkomt je heel graag opnieuw in de molen met de nodige veiligheidsmaatregelen.

  Zuid-Abdijmolen
 • 24 juni 2020

  Ook deze zomer zijn beide musea een veilige haven van rust voor jou. De belangrijkste maatregel is dat je je bezoek moet reserveren: www.tenduinen.be en www.navigomuseum.be. Daar vind je ook de openingsuren. Een bezoek voor inwoners van Koksijde is en blijft gratis. Kies voor gratis ticket in de webshop en hou je identiteitskaart bij de hand bij aanvang van je bezoek.

 • 24 juni 2020

  Het cultureel centrum organiseert jaarlijks zo’n 50 podiumactiviteiten. Alle genres komen aan bod. Van populaire humorvoorstellingen tot jazzconcerten voor liefhebbers, van diepgravend theater tot hedendaagse dans.

  cultuurcentrum
 • 24 juni 2020

  De coronacrisis zorgde ervoor dat het merendeel van de geplande activiteiten en evenementen in de gemeente Koksijde werden uitgesteld. Niet getreurd: Lokaal Bestuur Koksijde biedt heel wat alternatieve mogelijkheden aan: zoals de verschillende erfgoed- en natuurwandelingen

 • 24 juni 2020

  Neem nog tot 8 november deel aan de jaarlijkse wandelzoektocht. Kom tijdens de - relatief makkelijke - zoektocht leuke plekken tegen in Koksijde.

  wandelzoektocht

Pagina's