U bent hier

Nieuws

 • 27 november 2020

  tramsporen/doortocht/Oostduinkerke-Bad/werken/Albert I laan/

 • 25 november 2020

  Ons NAVIGO-museum sluit tijdelijk de deuren. En dat heeft niets te zien met corona, maar met het 17 meter lange skelet van potvis Valentijn! Dat komt binnenkort naar onze gemeente, en om het tentoon te kunnen stellen, heeft het NAVIGO-museum wat extra ruimte nodig.

  NAVIGO
 • 20 november 2020

  Een mondneusmasker blijft verplicht op het volledige grondgebied van PZ Westkust (Nieuwpoort – Koksijde – De Panne) tot na de kerstvakantie. Daarna volgt een nieuwe evaluatie.
  Dit is een gezamenlijke beslissing van de 3 Westkustburgemeesters Marc Vanden Bussche (Koksijde), Geert Vanden Broucke (Nieuwpoort) en Bram Degrieck (De Panne).

  mondmaskers verplicht
 • 19 november 2020

  De kerstverlichting in Koksijde heeft een ijzersterke reputatie. Veel mensen komen speciaal naar Koksijde om zich onder te dompelen in de sfeer met lichtjes. Ook deze winter wordt een voltreffer. De dienst Technieken o.l.v. Neal Baelen maakt alles zelf en is al sinds mei bezig met de blikvangers. Een extra reden om tijdens de donkere dagen toch die levensbelangrijke buitenlucht op te snuiven. Je weg wordt verlicht door onze schitteringen.

  Kerstversiering
 • 18 november 2020

  Als gevolg van het aantreffen van vogelgriep bij wilde vogels in enkele kustgemeenten, zijn er voorzorgsmaatregelen genomen die ook hobbyhouders van pluimvee en andere vogels in gans België betreffen. Onder hobbyhouders worden de gezinnen verstaan die enkele kippen in de tuin houden, maar ook sierpluimveehouders en vogelliefhebbers die soms honderden dieren hebben, en duivenmelkers.

  kip
 • 18 november 2020

  Van 21 tot 29 november 2020 is het Voorleesweek! Het thema is dit jaar 'ouderbetrokkenheid', met als motto 'Lezers maak je samen'. Om er een fantastische week van te maken krijg je elke dag een nieuw verhaaltje te zien via de facebookpagina van de bib!

  Voorleesweek 2020
 • 13 november 2020

  Op de crisiscel van 5 november gaf Lokaal Bestuur Koksijde de goedkeuring om de go-carts van de jeugddienst van Koksijde tot bij de jongeren en bewoners van het MPI, de Rozenkrans en de Rozenwingerd te brengen.
  Het idee kwam van schepen van Jeugd Lander Van Hove in overleg met de jeugddienst en is bedoeld om deze kinderen, jongeren en bewoners tijdens deze (wat onvoorziene) verlengde herfstvakantie een hart onder de riem te steken.

  Go-carts voor MPI, Rozenkrans en Rozenwingerd
 • 13 november 2020

  Wist je dat er pleegzorggemeenten bestaan? En dat ook Koksijde dit label met trots draagt? Daarmee geeft Koksijde aan dat ze pleegzorg genegen zijn en dat ze actief zoeken naar nieuwe kandidaat-pleeggezinnen.

  Koksijde is een fiere pleegzorggemeente
 • 13 november 2020

  Na de herfstvakantie blijven sommige publieke toiletten geopend.

  Openbaar toilet
 • 13 november 2020

  Vanaf heden moet de schadelijder zelf de aanvraag tot erkenning als ramp indienen.

  stormschade 14 oktober 2019
 • 10 november 2020

  Heb je nood aan een aangenaam gesprek? Wil je jouw hart eens luchten? Of je gevoelens delen? Kom dan langs bij het kraampje van Lokaal Bestuur Koksijde in de J. Van Buggenhoutlaan (ter hoogte van de Onze-Lieve-Vrouw-ter-Duinenkerk). Daar staan medewerkers en vrijwilligers van het Sociaal Huis voor je klaar.

  praatje markt
 • 10 november 2020

  Door de coronacrisis geldt er een beperkte bezoekregeling in het az West in Veurne. Een maatregel die voor zowel patiënt als bezoeker zwaar is. Daarom slaan Lokaal Bestuur Koksijde en AZ West de handen in elkaar zodat inwoners van Koksijde - die geen smartphone, computer of tablet hebben - toch kunnen videochatten met patiënten in het ziekenhuis.

  Videocall az west
 • 9 november 2020

  We bundelen met de gemeenten van Zee tot IJzer de krachten om 40% minder broeikasgassen uit te stoten tegen 2030 en om ons verder aan te passen aan de gevolgen van de klimaatverandering. Onder de vleugels van de WVI, want samenwerking is noodzakelijk. Ook met jou!

 • 4 november 2020

  In deze woelige tijden lijkt studeren een nog moeilijkere puzzel dan anders. Daarom verzamelden we enkele tips!

  student

Pagina's