U bent hier

Nieuws

 • 29 mei 2020

  Naar jaarlijkse gewoonte zal de firma Segro vanaf maandag 8 juni tot donderdag 11 juni de haagjes snoeien in de Leopold III laan aan beide zijden. Hierdoor zal de weg volledig afgesloten zijn voor alle verkeer in beide richtingen. Er is een omleiding voorzien via Koksijde dorp/Zeelaan/Jaak Van Buggenhoutlaan

 • 28 mei 2020

  Op 4 juni zal in de loop van de dag de A. Boudrystraat tussen de S. Declerckstraat en de Leopold II laan thv het Beukenhof volledig afgesloten zijn voor het verkeer. Er is een omleiding voorzien via de Leopold II laan/Dorpsstraat/S. Declerckstraat. De werken zouden, onder voorbehoud van problemen, slechts enkele uren in beslag nemen

 • 27 mei 2020

  Doe mee aan onze vaderdagactie en steun de lokale handelaars! Koop lokaal een cadeau voor je papa en win zelf een cadeaubon!

  vaderdagactie
 • 26 mei 2020

  De corona-crisis noodzaakten Lokaal Bestuur Koksijde de inschrijvingen voor alle opvang- en meerdaags kampenaanbod sinds begin mei on hold te zetten. De Nationale Veiligheidsraad zette het licht inmiddels op groen waardoor jeugdkampen en de speelpleinwerking kunnen doorgaan. Voor de sport-, golfkampen en Buitenschoolse Kinderopvang wachten we nog op verdere richtlijnen van de Nationale Veiligheidsraad (sportkampen op 2 juni).

 • 25 mei 2020

  Vanaf maandag 8 juni tem vrijdag 12 juni wordt het schelpenpad volledig afgesloten wegens heraanleg in schelpenklei. Dit is het stuk tussen het IWVA bezoekerscentrum en de poort thv de Hoge Blekkerlaan. Er is geen doorgang mogelijk zowel niet voor voetgangers als niet voor fietsers.

 • 25 mei 2020

  Afhankelijk van de weersomstandigheden zal Agentschap Wegen en Verkeer tussen 2 en 5 juni wegenwerken uitvoeren in de Robert Vandammestraat ter hoogte van de rotonde Zeepanne/Mc Donalds.

 • 25 mei 2020

  Vanaf 8 juni tot 19 juni zal De Lijn werken uitvoeren aan de tramsporen tussen het Zouavenplein en de Jacob Jordaenstraat te Koksijde.

 • 18 mei 2020

  Deze morgen werd een regenboogzebrapad aangelegd in Koksijde. Op een prominente plaats in de Zeelaan, vlakbij de Poort. Omdat we trots zijn in Koksijde. Trots op onze gemeente waar iedereen mag zijn wie hij is, en we voluit gaan voor een gemeente zonder discriminatie of vooroordelen.

 • 7 mei 2020

  Wij krijgen veel vragen van tweede verblijvers die hun verblijf willen opzoeken.
  Na de Nationale Veiligheidsraad van gisteren was het niet even duidelijk.
  Vandaag zijn de richtlijnen van de nationale Veiligheidsraad dat wel.

  beslissing nationale veiligheidsraad
 • 5 mei 2020

  In het kader van de volksgezondheid en de strijd tegen het coronavirus heeft het college van burgemeester en schepenen met pijn in het hart in zitting van 4 mei 2020 beslist om het merendeel van de geplande activiteiten en evenementen in de gemeente uit te stellen tot volgend jaar, dit voor de zomervakantie (eind augustus).

  Garnaalstoet
 • 5 mei 2020

  Elke zomer vindt op het Theaterplein in Koksijde-Bad een mooi tennisspektakel plaats. Twee internationale tennistornooien met een rijke geschiedenis. De Flanders Ladies Trophy en de Koksijde Men’s Trophy trekken telkens veel kijklustigen aan. Ook deze zomer was Koksijde er helemaal klaar voor. Maar deze week beslisten de organisatoren, in samenspraak met de tennisfederatie en de gemeente Koksijde, met pijn in het tennishart dat beide tornooien in 2020 geannuleerd worden.

  Tennis
 • 4 mei 2020

  Vandaag 4 mei start de eerste fase van de versoepeling van de maatregelen tegen Covid-19.
  Goed nieuws voor de sportievelingen! In Koksijde gaat het sportpark (gedeeltelijk open), maar ook de tennis- en golfaccomodaties openen opnieuw hun deuren.

  sportpark open
 • 4 mei 2020

  Lokaal Bestuur Koksijde heeft besloten om 50.000 mondmaskers te bestellen voor de bevolking.

 • 29 april 2020

  Doe mee aan onze moederdagactie en steun de lokale handelaars! Koop lokaal een cadeau voor je mama en win zelf een cadeaubon!

 • 29 april 2020

  Vanaf 4 mei rijdt De Lijn opnieuw volgens de normale dienstregeling zoals op een schooldag met uitzondering van de specifieke versterkingsritten voor scholieren. Deze zullen pas opnieuw rijden op het ogenblik dat de scholen opnieuw opstarten en de versterking nodig is in functie van het aantal verplaatsingen.

  De Lijn

Pagina's