U bent hier

Nieuwjaarsreceptie 18 januari 2019

Velden met een * zijn verplicht.

Op vrijdag 18 januari organiseert de Westhoek Academie van Koksijde een nieuwjaarsfeest voor alle cursisten. 

Om 19u00 biedt de gemeente Koksijde een receptie aan voor alle cursisten van de academie. Tijdens de receptie zullen ook de afgestudeerde cursisten hun attest ontvangen. 

Vanaf 20u30 start in een gezellig samen zijn met een breugheltafel. Volgend op de maaltijd organiseren we een Trick en Trock ruilbeurs. Voor beiden kan worden ingeschreven via het secretariaat of via de website. 

De inschrijvingsprijs voor de Breugheltafel bedraagt € 12,00 per persoon. Inschrijven kan tot en met maandag 14 januari. 

 

Trick en Trock stappenplan: 

1. Als je wilt deelnemen aan de kunstruilbeurs vul dan onderstaand formulier in. Je neemt deel met een eigen werk die je graag wil ruilen. 

2. Je brengt het werk binnen in de academie tussen 14 en 17 januari. Wij zorgen voor de labeling en opstelling van de werken. 

3. De avond zelf krijg je een aantal kaartjes met jouw naam erop. Je kan deze kaartjes in de vakjes stoppen bij de andere kunstwerken waarmee je graag zou willen ruilen. 

4. Na het gezellig samen zijn bekijken we alle briefjes en zoeken we naar de juiste match. Heb je een match met iemand, dan wordt je hiervan op de hoogte gebracht de avond zelf. Heb je geen match dan mag je je eigen werk terug meenemen naar huis. 

5. De werken kunnen de avond zelf worden meegenomen of in de week erna.