U bent hier

Namiddagslapen

Uw kindje is klaar voor de kleuterschool maar een hele dag is nog even teveel van het goede?  Uw kindje heeft nog nood aan wat slaap en/of rust overdag?  Dan hebben wij voor u dé oplossing!  De Dienst voor Onthaalouders en de Buitenschoolse Kinderopvang van de gemeente Koksijde stellen graag 2 initiatieven aan u voor!

Dienst voor Onthaalouders

Onder de Dienst voor Onthaalouders is er 1 initiatief voor het namiddagslapen. Hier zijn onthaalouders verantwoordelijk voor het ophalen van de kindjes in school en brengen zij de kindjes terug naar de klas. De kindjes kunnen, samen met de rest van hun klasgenootjes, de dag afsluiten in de klas.

In samenwerking met de gemeentelijke basisschool Koksijde.
Meer info via onthaalouders [at] koksijde.be 

Buitenschoolse Kinderopvang

Ook de dienst Buitenschoolse Kinderopvang heeft in De Speelplekke een initiatief namiddagslapen. Hier kunnen 16 kindjes nog even wegdromen onder het toeziend oog van 2 begeleiders van de kinderopvang.
De kindjes worden, door de begeleiders, opgehaald op school en naar De Speelplekke gebracht om te slapen. De kindjes worden niet terug gebracht naar school maar kunnen in De Speelplekke opgehaald worden vanaf 15u45.

In samenwerking met: gemeentelijke basisschool Oostduinkerke, vrije basisschool Oostduinkerke en leefschool De Letterzee.
Meer info via dommelplekje [at] koksijde.be