U bent hier

Multimove voor 2e en 3e kleuter

Multimove is een gevarieerd bewegingsprogramma voor kinderen van het 2e en 3e kleuter, met de nadruk op ontwikkeling van algemene bewegingsvaardigheden.  Onder het motto “als je niet kunt springen, landen, lopen, vangen, werpen, … kun je niet voetballen, zwemmen, tennissen, …”!  Deze bewegingsvaardigheden zijn uiterst belangrijk om op latere leeftijd sportspecifieke vaardigheden te leren.

Op maandag in de sporthal in Koksijde-dorp, op dinsdag in Sporthal Hazebeek Oostduinkerke, telkens van 16.30 tot 17.15u.  We starten vanaf maandag 11 oktober 2021 of dinsdag 12 oktober 2021 tot aan de kerstvakantie (niet tijdens schoolvakanties of op feestdagen). 20 euro voor de reeks, verzekering inbegrepen.

Inschrijven kan vanaf 6 september, enkel online via de webshop van gemeente Koksijde.

Opgelet: de plaatsen zijn beperkt!

Belangrijk: sportschoenen of turnpantoffels meebrengen om binnen te sporten (proper en nog niet buiten gedragen) en een flesje water.

!!! Voor de kleuters uit de Gemeenteschool Oostduinkerke, Vrije Basisschool Oostduinkerke  en Vrije Basisschool 'De Ark' Koksijde is er begeleiding van school naar de Multimove voorzien !!!!

Gelieve hiervoor een mail te sturen naar sportdienst [at] koksijde.be met de naam van het kind.

 

!!! Reeks 2 start vanaf 17/18 januari tot aan de paasvakantie 2022. Inschrijven vanaf 6 december 2021 !!!