U bent hier

Jobstudenten zomervakantie

Zomervakantie 2019

Wil je een boeiende vakantiejob? Bij Koksijde krijg je de kans om te proeven van heel wat boeiende functies in diverse teams:  

Voor volgende functies zoeken wij nog jobstudenten:

 • monitor speelpleinwerking: Als monitor speelpleinwerking sta je in voor het opmaken van een speelprogramma om de kinderen op de speelpleinwerking een gevarieerd spelaanbod aan te bieden en je stimuleert de kinderen om actief deel te nemen aan de activiteiten. (maand juli en augustus)
 • hulpmonitor speelpleinwerking: Als hulpmonitor stimuleer je de kinderen in hun spel en ondersteun je de monitoren van de speelpleinwerking bij hun taken. (maand juli en augustus)
 • redder zwembad: Als redder zwembad houd je toezicht tijdens de openingsuren van het zwembad. Je biedt onmiddellijk hulp aan personen die problemen krijgen tijdens, voor en na het baden en je voert controles uit van het zwembadwater. Uitvoeren van specifieke onderhoudstaken aan het bad en de badhal. Zorg dragen voor spelmateriaal, EHBO-benodigdheden, zuurstofflessen, … (maand augustus)
 • kassier zwembad: Als kassier zwembad onthaal je klanten op een klantvriendelijke manier en kan je correct afrekenen, automaten aanvullen en abonnementen afsluiten. (periode 1-6 september)

Reservelijst

Voor onderstaande functies zoeken wij geen jobstudenten meer, indien je je kandidaat stelt kom je op onze reservelijst te staan.

 • redder aan zee: Als redder aan zee houd je toezicht over de badende gasten. Indien nodig bied je onmiddellijk hulp aan personen die problemen krijgen tijdens, voor en na het baden, alsook de strandbezoekers. Je voert controles van het zeewater uit alsook specifieke taken opgedragen in overleg met de postoverste.
 • E.H.B.O.-helper: Als E.H.B.O.-helper bied je letterlijk de 1ste hulp aan bij ongevallen, indien nodig verwijs je door en bij noodgevallen schakel je de hulpdiensten in. Bij algemene vragen sta je de klanten vriendelijk te woord.
 • polyvalent medewerker: Als polyvalent medewerker kan je ingezet worden om het onthaal of de administratie klantvriendelijk te ondersteunen bij het Abdijmuseum, Abdijmolen, de dienst Toerisme, Koksijde Golf ter Hille en/of de dienst Communicatie en Protocol te ondersteunen op vlak van sociale media, … Duid jouw voorkeuren aan!
 • monitor buitenschoolse kinderopvang (BKO): Als monitor buitenschoolse kinderopvang sta je in voor een kwalitatieve opvang en begeleiding van kinderen uit het basisonderwijs. Je gaat op een pedagogische, verantwoorde, veilige en hygiënische manier om met de kinderen en je  stimuleert de kinderen in hun ontwikkeling. 
 • hulpmonitor buitenschoolse kinderopvang: Als hulpmonitor stimuleer je de kinderen in hun spel en ondersteun je de begeleiders van de kinderopvang bij hun taken. 
 • schoonmaker zwembad: Als schoonmaker zwembad help je mee met het onderhouden van de verkleedruimten en toegang tot het zwembad.
 • werkman: Als werkman help je actief mee met het netjes houden van het openbaar domein (straten, strand, pleinen, ...) 
 • Sportmonitor kleuterkamp: Als sportmonitor kleuterkamp heb je een organiserende rol in de begeleiding van kleuters bij de activiteiten tijdens sport, spel en sportkampen.
 • Sportmonitor kamp lager onderwijs: Als sportmonitor kamp lager onderwijs heb je een organiserende rol in de begeleiding van kleuters bij de activiteiten tijdens sport, spel en sportkampen.

 

Voor elk wat wils! Leuk en leerrijk in een waarde gedreven organisatie. En bovendien verdien je er een mooi centje mee. 

NIEUW sedert 2019: je hoeft geen 17 jaar meer te zijn op het moment van indiensttreding maar 17 jaar worden in het jaar van de aanstelling voor de meeste functies. Als je bv. verjaart in oktober 2019 en dus 17 jaar wordt in 2019 dan kom je ook in aanmerking om als student te werken bij Koksijde.

Koksijde staat open voor de diversiteit van kandidaten zonder onderscheid in geslacht, geloof, huidskleur, leeftijd, seksuele voorkeur of eventuele handicap.

Hoe solliciteren?

 • Bekijk de aanwervingsvoorwaarden of je in aanmerking komt voor bovenvermelde functies. Indien je niet aan de gevraagde voorwaarden voldoet, dan heeft het geen zin om te solliciteren!
 • Bij bepaalde functies is het verplicht om een brevet/diploma/attest/… up te loaden. Indien je hierover nog niet beschikt omdat je nog in opleiding bent, dan is een inschrijvingsbewijs of voorlopig attest (bv. slagen theoretisch examen redder aan zee) voldoende. Ook een korte brief met de vermelding dat je bezig bent met de opleiding is voldoende.
  Van zodra je het definitieve brevet/diploma hebt ontvangen, kan je deze nadien uploaden via de link die je in je bevestigingsmail hebt ontvangen.
 • Online solliciteren voor de vakantiejobs voor de zomer van 2019 was mogelijk tot en met vrijdag 15 februari 2019.
 • Als je nu solliciteert voor een job voor de zomervakantie, kom je op de reservelijst terecht. Klik onderaan deze pagina op de functie(s) waarvoor je wil solliciteren en vul je gegevens in.
 • Hou de bevestigingsmail van je sollicitatie goed bij! 

Hou rekening met het volgende:

Student 

 • Maximum 475 uur vrijstelling van sociale zekerheidsbijdragen en bedrijfsvoorheffingen=> check zeker jouw saldo!
 • Meer informatie kan je vinden via de website van Student at Work.

Monitor

 • Maximum 25 dagen
 • Cumuleerbaar met tewerkstelling als student3

Redder aan zee zomer EHBO-helper zomer Polyvalent medewerker zomer (onthaal/administratie/sociale media) Werkman zomer Kassier zwembad zomer Schoonmaker zwembad zomer Redder zwembad zomer Monitor buitenschoolse kinderopvang zomer Hulpmonitor buitenschoolse kinderopvang zomer Monitor speelpleinwerking zomer Hulpmonitor speelpleinwerking zomer Sportmonitor kamp lager onderwijs zomer Sportmonitor kleuterkamp zomer