U bent hier

Waarschuwingsbericht

Inschrijven is niet meer mogelijk. Via e-mail is het nog mogelijk om je op de wachtlijst te plaatsen.

Inschrijven studiereis Parijs 5-6-7 april 2019

Velden met een * zijn verplicht.

Studiereis Parijs 5 - 6 - 7 april 2019

Op 5, 6 en 7 april trekken we met de Westhoek Academie van Koksijde naar Parijs. Tijdens deze meerdaagse studiereis (her)ontdekken we de kunststad bij uitstek!  

 

Programma

De ervaren docenten van de academie begeleiden de groep met boeiende uitleg en inspirerende inzichten. Er gaan in totaal vier docenten mee.  

Docent kunstgeschiedenis Jan Florizoone gidst je doorheen de stad. Jan koppelt de drie dagprogramma's die hij plant aan de drie lezingen die in de maanden januari, februari en maart zullen gegeven worden in de academie in het teken van 'KunstTIJD'. Tijdens de stadswandelingen worden er ook bepaalde monumenten, tentoonstellingen en interessante plaatsen bezocht. Denk maar aan een rondleiding in de Sarbonne universiteit. 

Docent kunstexploratie Damien Deceuninck biedt over de drie dagen een gevarieerd aanbod aan musea en monumenten aan. Van het Picassomuseum tot de Tuilleries. 

Docent Fotokunst Reinhart Cosaert bezoekt Parijs met u in het teken van de 'Mois de la Photography'. Tijdens het weekend bezoekt Reinhart tal van galeries en musea waar fotografie centraal staan. Doorheen zijn dagprogramma's is er ook aandacht voor de kunsten in de ruimere zin van het woord. 

Docent Tekenkunst Peter Depelchin gaat de alternatieve tour op. Voor diegenen die Parijs ondertussen op hun duim kennen, maar toch niet genoeg krijgen van de stad is dit ideaal. Hou je schrap om Parijs te HERontdekken. 

De dagprogramma's zullen verder worden toegelicht tijdens de heenrit door de docenten. Elke reiziger ontvangt ook telkens een programmaboekje met daarin alle info, uren en praktische zaken. Je kan er ook voor kiezen om één of meerdere dagen de stad alleen te bezoeken. Je bent ook zeker en vast niet verplicht om elke dag bij dezelfde docent aan te sluiten. We bieden een zeer gevarieerd programma aan, dus kiezen staat vrij. Eventuele tickets voor de dagprogramma's worden individueel ter plaatse aangekocht. 

Het programma ziet er als volgt uit:

  • Vrijdag 05/04 vertrekken we met de bus aan het hoofdgebouw van de academie om 08u00. We vertrekken meteen richting ons hotel. Tijdens de laatste stop met de bus staat er een lunchpauze gepland. We arriveren rond de middag. In de middag starten we meteen met de verschillende dagprogramma's. 
  • Zaterdag 06/04 staan er vier dagprogramma's gepland onder begeleiding van vier docenten. 
  • Zondag 07/04 starten we 's morgens terug met vier dagprogramma's. We zorgen voor een gevulde laatste dag, want het vertrek staat gepland omstreeks 17u00. We zijn omstreeks 20u30 terug in Koksijde. 

 

Praktisch

Vertrek op vrijdagochtend om 08u00 stipt aan het hoofdgebouw Veurnelaan 109, Koksijde.
Terug omstreeks 20u30 op zondagavond.

 

Prijzen

Inbegrepen in de prijs: busreis, ontbijt en koffie op de bus, twee overnachtingen, ontbijt in het hotel, keuze uit verschillende programma's en begeleiding ter plaatse.
We overnachten in het vier sterren hotel Mercure. Klik hier om het hotel te bekijken. 

Prijzen zijn per persoon voor het volledige weekend (2 overnachtingen): 

  1. Prijs Twin zonder verzekering: € 270,00 pp. 
  2. Prijs Twin met verzekering: € 295,00 pp. 
  3. Prijs Single zonder verzekering: € 273,00 pp. 
  4. Prijs Single met verzekering: € 298,30 pp. 

 

 

 

 

 

Vul hier de naam in van de persoon met wie je de kamer wenst te delen. Als je nog geen kamergenoot hebt, vul dan in NVT.