U bent hier

Huis van het Kind Koksijde

Wat?

Het Huis van het kind Koksijde is een netwerk van organisaties die werken met kinderen en gezinnen.
Verschillende diensten werken samen om de band tussen (aanstaande) ouders en kinderen te versterken.
Het huis van het Kind Koksijde biedt kansen aan elk kind en jongeren in Koksijde om zichzelf maximaal te kunnen ontplooien. Er is hierbij bijzondere aandacht voor kwetsbare gezinnen en kinderen.

Week van de opvoeding

Het Huis van het Kind Koksijde brengt jaarlijks het thema 'opvoeden' onder de aandacht. Want opvoeden is niet altijd even makkelijk.
De activiteiten i.k.v. de 'Week van de Groeilamp' zijn terug te vinden via de sociale media en dit vanaf april.

Partners

Activiteiten

  • Crimitocht: 07/09/2021 - 07/11/2021

Opschudding in Koksijde. Al weken gonst het van de geruchten over een mogelijke gijzeling. Bij de bakker. Op de hoek van de straat. Vandaag komt de geruchtenmolen tot stilstand. In een persconferentie bevestigt commissaris Dedecker dat er een Koksijdenaar gegijzeld wordt. En voorlopig ontbreekt elk spoor van de dader. De mogelijke vluchtauto van de daders is wel gevonden. De commissaris heeft jullie hulp nodig om de ontvoering op te lossen! Trommel vanaf september familie & vrienden op en los samen deze razendspannende zaak op in Koksijde. 

Geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar onder leiding van een volwassene. Vanaf 14 jaar kun je het spel met vrienden spelen. Reken op zo’n twee à drie uur tijd om te spelen. 

Je kan de zoektocht op elk moment van de dag starten. Alle info vind je op koksijde.be/huis-van-het-kind. Voor de beste speurders is een prijs weggelegd!  

Goed nieuws: de speurtocht is volledig gratis!