U bent hier

Evenementenmanager A1a/A2a

  • houder zijn van een masterdiploma
  • houder zijn van een Rijbewijs B
  • min. 2 jaar relevante beroepservaring in een dienst Toerisme bij een openbaar bestuur
  • houder zijn of behalen van het getuigschrift ‘organisator van evenementen’ binnen het jaar van indiensttreding

Wie zijn wij als dienst?

De dienst Toerisme staat in voor de uitbouw van het toeristisch beleid met het oog op het stimuleren van het dag- en (tweede)verblijfstoerisme in de gemeente Koksijde. De uitwerking van een kwalitatief en evenwichtig evenementenbeleid is één van de kerntaken van de dienst. Door het voeren van een gerichte marketing- en promotiestrategie draagt de dienst bij tot de verdere naambekendheid van onze gemeente.

Daarnaast ondersteunt de dienst Toerisme verschillende toeristische initiatieven met het oog op het verhogen van de toeristische aantrekkelijkheid van onze badplaats. Hierbij wordt de betrokkenheid en samenwerking met verschillende andere diensten en externe actoren gestimuleerd.

Ten slotte staat de dienst Toerisme in voor een professioneel onthaal van de bezoekers in de drie badplaatsen.

Doel van de functie

Als evenementenmanager ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van een kwalitatief evenementenbeleid in de gemeente. Om deze functie op een optimale manier in te vullen is het belangrijk dat de evenementenmanager op een goede manier ingebed is in de gemeentelijke organisatie. Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en netwerkvaardigheden zodat een sterke werking evenementenbeleid wordt uitgebouwd.

Aanbod

voltijds ● contractuele tewerkstelling met een contract voor onbepaalde duur ● salarisschaal A1a-A2a  ● min. bruto beginwedde: € 3.107,98 per maand ● fietsvergoeding voor woon-werkverkeer ● volledige toekenning anciënniteit openbare sector ● relevante beroepservaring kan in aanmerking genomen worden voor toekenning van anciënniteit met een maximum van 10 jaar  ● een waarde gedreven, mensgerichte werksfeer ● wervingsreserve voor de duur van 1 jaar

Zin om de dienst toerisme te versterken bij Lokaal bestuur Koksijde? Solliciteer dan online

Je kan je uiterlijk tot maandag 2 september 2019 kandidaat stellen.
Neem de infobrochure door voor meer informatie over de functiebeschrijving, selectieprocedure, arbeidsvoorwaarden...

Ondervind je problemen met het online solliciteren of wens je nog meer info, neem dan contact op met de dienst Personeel & Organisatieontwikkeling, t 058 53.34.41 of sollicitaties [at] koksijde.be.