U bent hier

Bezoek Paul Delvaux in Trainworld

Nog tot 19 april loopt in Trainworld in Brussel de expo de man die van treinen hield met werken van Paul Delvaux.

Paul Delvaux schilderde een meesterlijk oeuvre bijeen, met de wereld van de spoorwegen als grote inspiratiebron. Train World, het museum van de NMBS, nodigt je uit om een duik te nemen in zijn universum. Vijftig werken van de meester werden verzameld. Zowel uit internationale musea als uit privé-collecties. Werken die je nog niet eerder kon bekijken. Naast schilderijen, aquarellen en tekeningen bewonder je ook exclusief filmmateriaal en treinmaquettes. Meer info over de tentoonstelling vind je op de website trainworld.be.

Speciaal arrangement voor inwoners van Koksijde & Veurne

Koksijdenaars & Veurnenaars krijgen een speciaal dagarrangement op maandag 6 april. Om 9.30 uur vertrekt de Delvaux-trein aan het station van Koksijde richting Brussel. Op het programma staat een begeleid bezoek aan Trainworld, lunch, koffie en taart. Prijs: 29 euro. Let wel: de trein vertrekt vanaf station Koksijde zonder andere tussenstops. Om 15.30u vertrekken we terug uit Brussel.

Inschrijven via www.koksijde.be/trainworldinschrijving. Inschrijving en betaling dient uiterlijk 20 maart in ons bezit te zijn.

 

Vertel het verder