U bent hier

Vaccinatie

coronavaccinatie

Nieuws

20 april 2021

De reservelijst van het vaccinatiecentrum Furnevent is nu open voor iedereen geboren in 1981 of vroeger

15 april 2021

65-plussers mogen zich opgeven voor de reservelijst om zich te laten vaccineren in Furnevent.

14 april 2021

De vaccinatiecampagne in Furnevent komt op kruissnelheid. Op 14 april werd de 10.000e prik gegeven aan Gilles Brogniez uit Koksijde. 

13 april 2021

Zelf 65-plusser? Woon je samen met iemand die ook ouder is dan 65? En wil je samen gevaccineerd worden? Dat is slechts in bepaalde gevallen mogelijk.

12 april 2021

Mensen met een gezondheidsrisico en jonger dan 65 jaar zijn de volgende groep die gevaccineerd wordt. Ze krijgen voorrang op de algemene groep volwassenen tussen 18 en 65 jaar.

12 april 2021

Vlaanderen test het nieuw online systeem QVax - om reservelijsten aan te leggen voor vaccinatiecentra - momenteel uit in twee gemeenten. Na de testfase kan Furnevent eventueel gebruik maken van dit nieuw systeem.

25 maart 2021

Ga je als mantelzorger mee naar het vaccinatiecentrum Furnevent? Kom op tijd: niet te laat, maar zeker niet te vroeg! De voorbije vaccinatiedagen konden we vaststellen dat mensen soms tot anderhalf uur te vroeg aanwezig waren.

24 maart 2021

Lokaal Bestuur Koksijde zorgt ervoor dat je gratis met bus en/of tram naar het Vaccinatiecentrum Furnevent kan. 

23 maart 2021

In deze video ontdek je alles wat je moet weten over vaccinatiecentrum Furnevent

17 maart 2021

Team Callcenter: Stel je snel kandidaat
Ben je communicatief sterk, steeds respectvol en geduldig? Werk je graag met Office Tools en schrikt werken met een nieuw programma (Doclr) je niet af? Wil je ook graag deel uitmaken van het Furnevent-vaccinatiecentrum-Team?

1 maart 2021

Het vaccinatiecentrum in Veurne, waar inwoners van de gemeenten Alveringem, De Panne, Koksijde, Nieuwpoort en Veurne hun vaccinatie zullen kunnen krijgen, werkt niet met zogenaamde “wachtlijsten” waarvoor burgers zich zouden kunnen aanmelden. Het is dus niet nodig om langs te gaan in Veurne noch om uw gemeente te contacteren om op dergelijk (niet-bestaande) lijst een plek te bemachtigen. We zijn natuurlijk blij dat vele mensen zich zo snel mogelijk willen laten vaccineren, maar we vragen u om uw uitnodiging af te wachten.

20 februari 2021

Yes, we can! Vandaag is de vaccinatiecampagne binnen Alveringem, Veurne, De Panne, Koksijde en Nieuwpoort officieel van start gegaan. In het vaccinatiecentrum Furnevent kregen 200 zorgverleners en veiligheidspersoneel hun eerste dosis van het Astra Zeneca-vaccin. De succesvolle wet run is een bevestiging van een goede samenwerking tussen de vijf gemeentes, de Eerstelijnszone Westkust & Polder en de Huisartsenkring IJzerstreek & Westkust.

29 januari 2021

Goed nieuws voor de inwoners van Alveringem, Veurne, De Panne, Koksijde en Nieuwpoort. Evenementenhal Furnevent is helemaal omgebouwd tot een vaccinatiecentrum. De verschillende lijnen staan klaar om zo’n 66.000 inwoners te ontvangen.

12 januari 2021

Dinsdag 12 januari was een belangrijke dag voor de bewoners en het personeel in woonzorgcentrum Dunecluze, want dan kreeg de eerste bewoonster haar coronavaccin. Deze primeur was voor Agnes Florizoone, zij is 88 jaar en getrouwd met Albert Bolle (91) die ook verblijft in WZC Dunecluze.