U bent hier

Camping Cultuur voor de hele familie!

Kom naar de Silicowijk (Molenstraat, Koksijde-dorp) op vrijdagavond 4 (18-21 uur)en zaterdag 5 oktober  en op zondag 6 oktober 2019 naar de Markt in Koksijde-Bad (naast CinemaKoksijde). Want van 14 tot 18 uur vind je er GRATIS voorstellingen van Compagnie Krak, Fullstop Acrobatis Theatre, Blauwhuis en Charel&co

Ga creatief aan de slag met je gezin in de kunstige workshop of laat je schminken in een leeuw of prinses. Speel met de Plezand-figuren en verdiep je in de bib-wagen in de coolste strips.
Kortom Camping Cultuur is een festijn voor de hele familie en volledig gratis. Zelfs de heerlijke verse wafels krijg je er voor niks. Aan de barmobiel kun je gratis koffie en water krijgen. Frisdrank, pils en wijn worden verkocht aan heel democratische prijzen.

Dit jaar werd Camping Cultuur ook uitgebreid naar vrijdagavond met een clowneske voorstellen, een coole workshop en een spectaculaire show. Les hieronder meer!


Vrijdag 4 oktober

Workshop Taiko Japanse drums & vuurperformance

Om 18 uur Voor iedereen van 4 tot 99 jaar. Araumi Daiko leeft en ademt taiko, de Japanse vorm van percussie die zowel muzikaal, kunstzinnig als sportief wordt beleefd. Graag inschrijven via cultuur [at] koksijde.be


Cie Krak - 'Kontrol'

Om 19.15 uur

Raphaël reist al jaren de wereld rond met zijn wereldberoemde act 'Teatro Panatalones'. Hij wil vooral dat de dingen precies lopen zoals hij het graag heeft. En als dat niet het geval is, zijn er fijnzinnige oplossingen en een ontwapende glimlach. Een poëtische clonerievoorstelling, groot in zijn kleinheid


PROMETHEUS - Sacred Places

Om 20.15 uur

We zien de strijd van de Dragers van het Vuur met de mens Prometheus. Zijn strijd met de vuurwezens om het Vuur van de Goden te stelen en met de mensen te delen. Een ritueel vuurspektakel met Vuurperformers, Japanse Taiko Drums en Tribal Fusion Belly Dance. De lichtinstallatie ATLANTIS toont de wezens die ronddwalen in de tussenwereld. 


Bar-en frietmobiel

18-20 uur

Voor vrijdagavond hebben we naast de barmobiel ook een frietmobiel voorzien aan democratische prijzen. zo hoeven de mama's en papa's niet te koken op vrijdagavond en kunnen ze direct afzakken naar camping Cultuur!

Zaterdag 5 oktober & zondag 6 oktober

Cie Krak - 'Viva Raphaël'

Om 14.15 uur

Raphaël is jarig en krijgt van het publiek een cadeau dat uiteindelijk zijn leven zal veranderen. 'Viva Raphaël' is een poëtische clownerievoorstelling vol visuele en absurde humor met veel publiekinteractie rond op (en in) een caravan


Blauwhuis - 'Stapman'

Van 15.10 tot 15.50 uur

Stapman is een verhaal over een jongen en zijn wonderlijke wereld. Na een ruzie met zijn broertje Jacob klimt de jongen in een hoge boom en besluit er de rest van zijn leven te blijven. Daar ontmoet hij een zonderling figuur: Stapman.


Fullstop Acrobatic Theatre - 'Boeksoep'

Heb jij ooit 'Boeksoep' geproefd? Ken jij iemand die kan vliegen? Wordt een kikker een prins als je hem kust. Fullstop kan deze vragen voor jou beantwoorden.


Charel & Co - Stil

Nu, in z’n nieuwe voorstelling, is hij voor het eerst moedig genoeg om ‘n faalangst met het publiek te delen. Bang om af te gaan, bevreesd voor mislukking, beducht om z’n publiek niet meer blij te kunnen maken, ongerust om zoals steeds alleen maar nu zonder de herinnering aan een tevreden en lachend publiek achter te blijven.
Het tonen van jonglerie, goochelarij , muziek, rij,melarij, stunts, … het lange leven van de Charel.


Workshops & andere

  • workshop
  • gratis schminkstand
  • PleZand-figuren
  • Biebwagen vol met strips!
  • Wafelbakfiets voor gratis wafels!
  • Barmobiel: gratis water en koffie krijgen.
  • Frisdrank, pils en wijn zijn te verkrijgen aan democratische prijzen.

 

Vertel het verder