U bent hier

Camping Cultuur voor de hele familie!

Kom naar de Silicowijk (Molenstraat, Koksijde-dorp) op zaterdag 6 oktober en naar de parking Sint-Niklaaskerk (Leopold II-laan, Oostduinkerke) op zondag 7 oktober 2018. Want van 14 tot 18 uur vind je er GRATIS voorstellingen van circusgezelschap Omnivolant, (uit Berlijn), de interactieve voorstelling ‘Dom’ van Charel&co en de muzikale workshop van Trashbeatz. Of ga terug naar de tijd van ridders en prinsessen in de Château karafan.

Ga creatief aan de slag met je gezin in de workshop ‘Mini-camping maken’. of laat je schminken in een leeuw of prinses. Speel met de Plezand-figuren golf of bollo smitto en verdiep je in de bib-wagen in de coolste strips.
Kortom Camping Cultuur is een festijn voor de hele familie en volledig gratis. Zelfs de heerlijke verse wafels krijg je er voor niks. Aan de barmobiel kun je gratis koffie en water krijgen. Frisdrank, pils en wijn worden verkocht aan heel democratische prijzen.

Meer info en programma


Omnivolant - Minimalistisch circus

Om 14 uur (zaterdag) en 16.30 uur (zondag)

Hoe klein kan een circus zijn?
Hoe snel en heftig moet je zijn?
Wat is essentieel?
1 artiest, 1 publiek, 1 koffer vol met circus!

Omnivolant - Nagetusch

Om 15.40 uur

Dit bizarre circusduo brengt in en rond hun prachtige vintage caravan een verrassend ontroerende voorstelling met klassieke circuskunst, artistiek jongleren en partneracrobatie.
Nagetusch verwijst naar de iconische woonwagens uit de jaren 1950 in de voormalige DDR. Hier doet hij ook dienst als koffie- en suikerspinstand.

Charel&co - Dom

Om 14.50 uur

In ‘Dom’ maak je kennis met de Charel; een bijzonder artiest die zichzelf en alles daaromheen best geweldig vindt. Een podiumbeest in hart en nieren. Dat het vroeger misging, zit hem dwars en daarover komt hij nu vertellen. Daarover heeft hij geschreven, gerijmd, geknutseld en nagedacht.
De Charel neemt je mee in zijn denk-en leefwereld waarin banaliteiten argumenten worden en omgekeerd. ‘Dom’ is interactief, clownesk vertel- en circustheater met rolbanen, blaaspijpen, een haai en ook een walvis maar bovenal één boodschap:
‘Dat hij niet dom is, de Charel is een genie!’

Trashbeatz - Muziek maken met afval

Om 16.30 uur (zaterdag) en 14 uur (zondag)

Verruim samen met Trashbeatz je muzikale horizonten en beleef een onvergetelijk avontuur!
Met twee stokken in de hand werken we rond ritme en dynamiek. Wanneer dit goed zit gaan we over tot het samenspel en boksen we onze eigen wereldhit in elkaar.

Karafan - Château

Van 14 tot 18 uur

Dompel je onder in de middeleeuwen en vecht als een echte ridder voor de hand van de mooie prinses.

Workshops & andere

  • workshop ‘Mini-camping maken’
  • gratis schminkstand
  • PleZand-figuren: uitleven op de plezante golf of bollo-smitto spelen met Oscar.
  • Biebwagen vol met strips!
  • Wafelbakfiets voor gratis wafels!
  • Barmobiel: gratis water en koffie krijgen.
  • Frisdrank, pils en wijn zijn te verkrijgen aan democratische prijzen.

 

Vertel het verder