U bent hier

Vind je handelslocatie met bizLocator

Wat is bizLocator?

bizLocator is een online platform voor bedrijfsvastgoed en brengt aanbieders van bedrijfsvastgoed en ondernemers, die op zoek zijn naar een geschikte bedrijfslocatie, met elkaar in contact. bizLocator is een tool van ORIS nv & CIB Vlaanderen (Federatie van vastgoedmakelaars en vastgoedprofessionals) en wordt ondersteund door Agentschap Innoveren & Ondernemen.

bizLocator is gratis beschikbaar voor starters, ondernemers en investeerders die op zoek zijn naar een passende ruimte voor hun activiteit in een bepaalde regio. Zowel vastgoedmakelaars, overheden als professionele aanbieders kunnen op bizLocator bedrijfsvastgoed plaatsen. bizLocator brengt een overzicht van zowel leegstaande winkelpanden en horecazaken, als kantoren, industriële loodsen en bedrijfsgronden. Maar ook kleine kantoren of magazijnen, die ter beschikking worden gesteld aan startende en kleine ondernemingen in een businesscenter, worden in bizLocator opgenomen.

Via bizLocator kan je bedrijfsvastgoed vinden in Koksijde. Ga dus zeker eens kijken op bizLocator, om uw bedrijfsvastgoed te vinden! U kan het aanbod 24 uur op 24, 7 dagen op 7 gratis consulteren. Via de zoekmodule kan je gericht zoeken naar een pand of bedrijfsgrond. Wilt u de detailinformatie over een bepaald zoekertje en contact opnemen met de vastgoedmakelaar in kwestie, dan wordt er gevraagd om te registreren. Maar ook deze registratie is volledig gratis.

Open de toepassing in een nieuw venster

Nog vragen?

Je wilt:

  • een pand aanmelden?
  • een technisch probleem melden?

Contacteer de helpdesk van Bizlocator