U bent hier

Bewijs tweede verblijf

Velden met een * zijn verplicht.

Als bewijs van tweede verblijf in Koksijde bezorgt u een scan/foto/kopie van het aanslagbiljet tweede verblijf van het recentste aanslagjaar.

U hebt uw aanslagbiljet niet bij de hand of bent het verloren, dan kan u hier een kopie aanvragen na het vervolledigen van onderstaande velden.

Voor het aanschaffen of vernieuwen van uw parkeerkaart heeft u een kopie van uw aanslagbiljet nodig om te genieten van een voordeeltarief. 
Om van een voordeeltarief te genieten bij Koksijde Golf Ter Hille dient u te beschikken over een attest tweede verblijf. Dit attest wordt rechtstreeks doorgestuurd naar Koksijde Golf Ter HIlle. Zij verzorgen de verdere administratie. U krijgt hiervan geen kopie. Binnen de 24 uur ligt dit attest bij Koksijde Golf Ter Hille.

Adres (tweede woonst)
Formuleer hier uw opmerkingen

De gemeente Koksijde respecteert en beschermt de persoonlijke levenssfeer van de gebruikers van haar diensten en zal de persoonsgegevens van deze gebruikers nooit aan derden overmaken noch verkopen. De persoonsgegevens die worden verzameld tijdens de administratieve verwerking zullen enkel gebruikt worden voor de interne werking van de dienstverlening. De wet op de privacy van 8 december 1992 beschermt u tegen alle misbruiken van deze gegevens. U heeft recht op inzage, correctie en verwijdering van deze gegevens zoals voorzien in de toepasselijke wetgeving op de bescherming van de persoonlijke levenssfeer. Daartoe richt u een schriftelijk verzoek met bewijs van uw identiteit aan het College van burgemeester en schepenen van de gemeente Koksijde, Zeelaan 303, 8670 Koksijde of mailt u naar info [at] koksijde.be.

Meer informatie over de wet van de privacy kunt u verkrijgen bij de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer: Hoogstraat 139, 1000 Brussel, tel. 02 213 85 40, commission [at] privacycommission.be (commission [at] privacycommission.be.)