U bent hier

Aanleg wervingsreserve administratief medewerker Golf

Wie zijn wij als dienst?

Koksijde Golf Ter Hille is met zijn 84 ha één van de meest aantrekkelijke golfprojecten in Vlaanderen. Het voorziet naast een short course met 9 holes ook een schitterende championship course (18 holes), een ware uitdagende linksbaan. Verder is er ook een uitgebreide practice voor de golfers aanwezig. Je komt terecht in een gedreven en een dynamisch team waarbij ondernemerschap en klantgerichtheid centraal staan. 

Het is een Autonoom Gemeentebedrijf (AGB), een extern verzelfstandigd agentschap en heeft een aparte rechtspersoonlijkheid, eigen statuten en een apart bestuur.

Het Autonoom Gemeentebedrijf Koksijde (AGB) is bevoegd voor: 
-    de uitbating van de concessie voor het betalend parkeren op de openbare weg 
-    de uitbating van de concessie voor  de ondergrondse parking
-    de exploitatie van het zwembadcomplex “Hoge Blekker”
-    het aanleggen en exploiteren van het golfterrein “ Koksijde golf ter Hille”.

Het AGB heeft voor Koksijde Golf ter Hille eigen personeelsleden met een eigen aparte rechtspositieregeling en arbeidsreglement. Er is een nauwgezette samenwerking met de gemeente voor wat betreft de ondersteunende diensten zoals personeelsbeheer, financieel beheer, e.d. …
 

Profiel

Met een team van collega’s vorm jij in het golfsecretariaat het eerste aanspreekpunt in Koksijde Golf ter Hille. Aan de balie van het golfsecretariaat wordt er gezorgd dat alle bezoekers zich welkom voelen voor een ontspannend bezoek aan onze mooie golfbaan en/of aan het clubhuis. Deze bezoekers krijgen op vlotte wijze van jou de gevraagde informatie. Daarnaast voer je allerhande administratieve taken uit om bij te dragen tot een efficiënte en klantgerichte dienstverlening en ter promotie van de golfsport in het algemeen en van Koksijde Golf ter Hille in het bijzonder.

 

Aanbod

Voltijds/halftijds/deeltijds contractuele tewerkstelling met contract voor onbepaalde duur/bepaalde duur en vervangingscontracten salarisschaal C2-C4 (min. bruto beginwedde voltijds: € 2.026,94 bruto per maand) ● maaltijdcheques ● fietsvergoeding voor woon-werkverkeer anciënniteit openbare sector wordt volledig toegekend ● een waarde gedreven, mensgerichte werksfeer ● wervingsreserve voor 1 jaar

Je kan je uiterlijk tot en met vrijdag 7 februari 2020 kandidaat stellen.

Wens je meer info? Neem dan snel de infobrochure door.

Ondervind je problemen met het online solliciteren of wens je nog meer info, neem dan contact op met de dienst Personeel & HR, t 058 53.34.41 of sollicitaties [at] koksijde.be.

Zin om Koksijde Golf ter Hille te versterken?